zaterdag 27 februari 2010

Magische bol?

Oke, hier even een hele vage update. Het FFFen was voor mij geen succes, buiten natuurlijk mijn heerlijke warme wintersokken. Daar geniet ik dagelijks van.
Breien wil op het moment niet. Ik heb erg last van spanning in mijn nek en schouders, zelfs armen. Dat zorgt weer voor enorme hoofdpijn. Nu heb ik dit wel heel vaak en ben soms ook wel bang dat het komt van het vele breien. Zijn er meer die hier last van hebben?
Aangezien mijn productie dus erg laag ligt op het moment ben ik maar een begin gaan maken met de magische bol. Wat pannen op het vuur, de resultaten zijn er al. Ik vind het zelf errrug mooi geworden dus ik kan verder. Het eerste zelfmaakcadeautje is klaar, ik heb dan ook een maatje waar ik me makkelijk op uit kan leven! Tweede zelfmaakcadeautje is in ontwikkeling. Want Februari is bijna om dus tijd voor de bollen!

10 opmerkingen:

Maia zei

Hihi Christien, gelukkig ben ik niet de enige die hapert met de FFF ;-)
Zo vervelend van je hoofd- en spierpijn! Ik heb het soms als ik me haast om iets af te krijgen en te gespannen brei.Als ik voel dat het weer die kant op gaat, probeer ik er op te letten van mijn schouders en armen te ontspannen en mijn tempo te verlagen. Ik heb het ook eerder met hele dunne en hele dikke naalden en wol.
Prachtige kleuren in die pannen, die bol mag zeker mijn kant uitkomen ;-). Ik heb ook een begin gemaakt met de MB trouwens! Nu beetje in twijfel over het volgende zelfmaakding, website met instructies ligt al 2 weken plat :-((

Annette zei

En nu hoop ik natuurlijk dat ik jouw maatje ben want dat zijn wel heel mooie kleuren.

atelierbkh zei

wat een zalige kleuren, beide pannen:)
hmm die wil ik ook wel. ben ook al begonnen aan de magische bol, zal vanavond even foto's schieten en hinten.

Groetjes Bianca

Christel zei

Heel mooi...

Myrthestiek zei

Prachtige pannen met kleur.

Vervelend dat het zo vast zit. Idd goed op een ontspannen houding letten en het helpt mij vaak om toch even in een andere stoel of bank te gaan zitten zodat de houding anders is met breien.
Anders eens een goede massage aan manlief vragen ;o).

Groetjes Tessa

heleen zei

He je bent de eerste met een hint! Ik zit ook al op een te broeden. Iedereen was zeker druk met fff-en...dat was een goede afleidingsmanoeuvre van Judith (zou ze spijt hebben deze keer niet mee te doen???)

heleen zei

Nou ja zeg, vergeet ik gewoon helemaal te zeggen hoe fantastisch ik je wol vind Christien!

heleen zei

O ja en nog wat: ik las op Annette's blog (ja, die blogt ook weer!) ook een hint over haar bolmaatje!

Olga zei

Prachtig!
Ik ben ook niet ver gekomen met het FFFen, maar ik haal ook niet uit, mijn sjaal komt echt nog een keer af, zeker weten!
groetjes Olga

Monique zei

Geweldig mooi die kleuren.
Hier ligt het FFF ook even stil, was ook druk met voorbereiden voor het insubordiknit workshop van Jacey Boggs. Dat was afgelopen weekend, het was in een woord " GEWELDIG".
Foto's volgen nog wel.