maandag 22 februari 2010

mijn maatje heeft nog steeds recht op een uitgebreid verslag!(bij deze dus:) )

zo het heeft heel lang geduurd,.....het verslag dan want begin januari was ik al klaar maar er zijn hier heel wat vervelende perikelen bezig met 3 van de oppaskids(mishandeling), dus rust is er niet. ik heb nu 1 meisje die totaal geen eigenwaarde meer heeft en het vertrouwen in de mensen kwijt is.... en ik heb het voorrecht haar vertrouwen gewonnen te hebben, dus ik boek vooruitgang, maar met mijn eigen verleden vers in het geheugen doet het me vreselijk pijn wat deze kinderen door hun ouders aangedaan word, deze mensen zou ik liefst in de hoogste boom die er is ophangen...maar ja mag niet hé:( maar wie meer wil weten kan op mijn blog kijken vanavond...als het lukt om mijn verhaal kwijt te doen want mijn dag is op)


maar nu het leuke want ik heb een prachtig gevulde bol opgebreid. 2 sokken in donkerrose en paarstinten en dan een cadeaus die eruitrolden na de cadeaus die al in mijn eerdere berichtje stonden, 4 kerstornamenten waarvan 1 gebreid van de wol die ze vorige keer van mij kreeg een theelichtjes houdertje in de vorm van een ster. een speldenkussen een notitieboekje met pennetje een zakje met no worry poppetjes(helaas zijn mijn zorgen niet in 1 nacht op te lossen, maar vind ze wel leuk, maar voor andere problemen misschien??:))verder een boek over het breien en haken van bloemen(en fruit, groenten en vlinders want die staan er ook in:)) een een zakje ontgomde zijde...hey die erkende ik van het www leuk! ga ze binnenkort eens proberen te spinnen want ik vind ze echt leuk!en een gaaf houten doosje geverfd en versierd door mijn maatje met labeltjes voor aan strengen wol er in....was ik zelf nog niet op gekomen, leuk! dit alles zat in een mooie gebloemde rose voorraad doos(daar zit nu mijn ufo in wachtend tot ik de tijd (en energie) heb om te breien)en dan zat er voor het patroon een tijdschrift over sokkenbreien in, heb er 1 patroon gedeeltelijk van gebreid, de bovenkant heb ik anders gedaan.
maar maatje wat heb je me heerlijk verwend, in deze voor mij toch zware periode, want deze kids zijn in december gekomen en zolang duurt alles bij mij ook al. en dan nog de andere nodige perikelen......het was een hele lieve heerlijke verwenbol.


dus maatje.. LIZET BEDANKT!!!!!!!
ik vind het erg fijn! en nog steeds want ik kan er nog heel lang mee voort.... als ik nu ook nog leer haken...want die zien er ook zo leuk uit in het boek:)

8 opmerkingen:

Maia zei

Prachtige sokken, die zou ik zo komen stelen ;-))
Jammer te horen dat je het zo zwaar hebt, ik hoop voor die kinderen dat er toch snel wat beterschap komt! Ik heb vroeger in een opvangtehuis gewerkt, maar nu ik zelf kinderen heb, zou ik dat echt niet meer kunnen. Veel sterkte!

heleen zei

Wat een mooi pakket heb je gehad en je sokken zijn prachtig geworden. Dat kun je wel gebruiken in deze moeilijke tijd. Voor jou en voor die kinderen veel sterkte!

Monique zei

Je hebt ook weer een geweldig mooi en lief pakket gehad, en de sokken zijn heel mooi geworden.
Ik wens jou , je hele gezin en je oppaskindjes alle goeds toe en rust en betere tijden. Succes!

Christel zei

heel mooi :)

Ik wacht ook nog altijd op een resultaat , he Wendy lol

Lizet zei

Die sokken zijn mooi geworden!

Heel veel sterkte voor jullie in deze moeilijke tijd.

Wendy zei

Ik weet het Christel, sorry sorry. Er is hier nogal wat te stellen op het moment dat ik er steeds niet aan toe kom om even goed te gaan zitten en een mooi verhaal te schrijven met alle foto;s en dergelijke. Het is in ieder geval wel fantastisch geworden. Ze zijn nu bezig een nieuwe wc en badkamer te plaatsen en als dat af is hoop ik meer rust te hebben en even voor het verhaal te gaan zitten.

Liefs Wendy

Myrthestiek zei

Hele mooie sokken! En idd een super verwenpakket is dat geweest.

Olga zei

Wow wat een mooi pakket, ik ben wel benieuwd trouwens wat dat doosje met labeltjes voor aan strengen wol precies is?
Vervelend dat je in een moeilijke tijd zit, en helemaal je oppaskinderen, heel veel sterkte hopelijk gauw betere tijden!
Groetjes
Olga