woensdag 10 februari 2010

FFF......

Hier mijn Ufo waarbij een heel ander F woord in me op komt. De mouwen op veel dunnere naald gebreid, de mislukte capuchon uitgehaald. Uithalen gaat amper want de wol pluist. Het is ook nog eens acryl.
Sorry moet ff mijn ffffrustratie kwijt.
Misschien nog tips? Of maar beter van niet, ik denk dat het de kliko wordt. Geeft ook een opgeruimd gevoel toch?

8 opmerkingen:

Monique zei

Oh, Christien, ik kan het me zo goed voorstellen. Ik heb zelf ook eens van dat heerlijke zachte garen gehad, nou er was niets mee te beginnen, zelfs tellen van de rij zat er niet in. Ik heb het nog niet weg gegooid, zat telkens te denken dat ik er altijd nog een poppendekentje van kan breien, maar als je al zo ver bent. Misschien is het nog als stoffffffffdoek te gebruiken.

Judith zei

Hoi Christien,

Als uithalen niet lukt en het vestje-in-deze-staat is niet draagbaar, tja, dan zou ik inderdaad de Kliko plezieren.

Jammer, maar helaas. Ergernis kost meer dan een nieuw bolletje acryl ;o)

Doeg,
Judith

Maia zei

O Christien, volgens mij heb ik ergens een ufo van dezelfde wol liggen!
Ik stem tegen de Klikko, misschien met de overlock er een poppendekentje van maken en de mouwen tot poppenbroek overlocken?
mijn eigen ufo was een hesje zonder mouwen voor Viggo, draadjes zijn nooit ingestopt, maar ik vermoed dat er ook ergens iets mis mee was. Als ik het tijdig terugvind, zal ik eens zien of ik het kan oplossen tegen de geboorte. 't was alleszinds een maatje heel-pas-geboren.

Annette zei

De kliko, beslist!

Enne....voel je niet schuldig!

heleen zei

Of lekker je frustratie er op uit leven met een schaar en de stukjes bewaren om een knuffel (als je die ooit gaat maken dan) mee op te vullen.

Een famke zei

Hoi Maia,
Ik kon het niet meer aanzien, en het idee het opnieuw te gaan breien....nee. Het ligt inmiddels in de prullenbak onder een rest Indiase curry, dus geen weg meer terug....Pfff voel me opgelucht.

Op het moment zit ik een beetje vast, gespannen schouders enzo, dus ik ga een avondje film kijken zonder breiwerk. Hoe gek is dat.....

Olga zei

en hoe was het tv zonder breien? ;-)
ik stemde ook voor kliko als je echt geen idee had wat er met een naaimachine mee te doen.
Kan me voorstellen dat je er gewoon vanaf wilde ;-)
Ik heb zelf net een jurkje af, ook met vrij onhandelbaar stug acrylgaren wat ook heel zacht was, maar breide voor geen meter. Nina is er superblij mee, hij is roze, ze slaapt er zelfs in.
Ik ben vooral blij dat ik het uit mijn stash weggebreit heb.
Groetjes
Olga

Lizet zei

Definitief in de vuilnisbak dus.
Jammer van het werk dat je er al aan hebt gehad, maar als het toch nergens toe gaat leiden is dat een een goede manier om af te rekenen met een hoop ergernis.