dinsdag 29 april 2008

Tipje van de sluier....


Mijn zelfmaak cadeautje is nu bijna af, wacht nog op een klein detail. Verder wat inkopen gedaan voor mijn maatje, ik ben al aardig tevreden. Rest me nog een vraag hoe krijg ik het allemaal in die bol wol?

5 opmerkingen:

Lizet zei

Nou, als die foto een stukje van je zelfmaakkadootje is, heeft je maat straks iets moois in handen. En hoe je het allemaal in de bol krijgt... ik heb al een paar dingen die niet in de bol gaan passen en dus los bijgeleverd gaan worden.

Een famke zei

Dit ziet eruit als een mooie breinaaldenetui. Altijd handig hihi, je mag best mijn maatje zijn!

Heb zelf een beetje de puf eruit! Was al heel snel bijna klaar, en dat ben ik natuurlijk nog steeds, maar dan heb je geen haast en nu wil ik weer aan de slag en het lijkt er maar niet van te komen!
Hopelijk lukt het mij ook om vandaag achter de naaimachine te kruipen...

Myrthestiek zei

Prachtig; heel mooi stofje!

Heleen zei

Bij mij was de vaart er ook een beetje uit na een heel voortvarend begin. Maar bij het zien van al deze mooie dingen begint het weer helemaal te kriebellen!!
Heel mooi zeg!

Judith zei

Hoi Monique,

Leuk, een 'kijkgaatje' naar je kadootje. Ziet er goed uit.

Je hoeft natuurlijk niet per se alles in de bol te stoppen. Het kan er ook bij in de doos. Aan de andere kant voegen rare hobbels en uitsteeksels wel echt iets toe aan een bol, het breit namelijk ontzettend rot met een bol die niet wil afrollen ;o)

Doeg,
Judith, die net een paar gebreide soksloffen heeft laten meevilten met de eerste vakantiewas. Het nuttige met het aangename combineren zeg maar ;o)