zondag 20 april 2008

Kippig

Een hele avond bezig geweest met een techniek die ik eigenlijk nooit gebruik, met katoen, wat ik eigenlijk nooit gebruik en het is priegelwerk waar ik ook niet zo aan gewent ben. Ik vind het wel heel lollig worden, maar ben inmiddels zo kippig als het maar kan. Ik zie echt scheel dus ga stoppen. Nou moet ik ze wel heel goed opbergen, want mijn proefjes van gistermiddag zijn allemaal door middelste dochter gepikt om haar knuffels mee te versieren... tja, dat kan ook maar daar zijn ze niet voor bedoeld.

groetjes, Jon.

8 opmerkingen:

Een famke zei

Hmmm klinkt weer heel spannend en mysterieus!
Zeker geen foto haha

Christien

Monique zei

klinkt allemaal leuk, ik ben jaloers op al dat leuke werk. hier moeten niet alleen jurkjes genaaid worden we zijn ook nog bezig onze kamer te schilderen, behangen en dus ook schuren bah, mijn handen doen al zeer en lijken net zelf schuurpapier. dit moet allemaal donderdag af zijn want dan komen ze ons nieuwe bed brengen, dat is ook wel weer fijn, wat zal ik slapen.
Monique

Judith zei

Hoi Jon,

Klinkt spannend! Ben heel benieuwd wat je aan het maken (haken?) bent.

Ik heb gisteravond ontzettend zitten klooien met het allerlaatste voor/aan de magische bol. Ik begon hoe langer hoe meer te mopperen dat het niet wilde lukken (en dat terwijl ik met zo veel plezier aan de bol en inhoud heb gewerkt). Ik ben dus gestopt en lekker gaan slapen en ga vandaag met frisse moed verder. Misschien moet ik het toch anders aanpakken?

Doeg,
Judith * kippig, mollig, kattig ;o)

Myrthestiek zei

Spannend! Hier is katoen ook meestal niet het favoriete materiaal om mee te breien of haken, naaien weer wel ;o).
De wol is vandaag even on-hold, nu eerst druk met knip- en plakwerk om de geboortekaartjes zover mogelijk klaar te krijgen.

Lizet zei

Zo leuk, die inventieve dochters :-). Hier is katoen ook niet erg favoriet om mee te werken. Vandaag ga ik toch wat verzinnen om alvast te maken voor mijn magische bolmaat, we hebben alle verjaardagsvisite afgebeld (gisteren al) en D. doet niet veel anders dan bij me op de bank hangen. Alle eenvoudige breiwerkjes zijn inmiddels af, dus tijd genoeg om te gaan spelen met mijn ideeen.

Iris zei

Hé grappig, ook ik was vandaag met katoen in de weer voor mijn maatje, ook niet mijn favoriete vezel:-)

Heleen zei

Tjee wat is iedereen aktief geweest voor de bol dit weekend! Wij hebben vandaag een tent gekocht en verheugen ons la op wat weekendjes kamperen met Mathilde. Maar vanmiddag heb ik ook nog wat aan een bol-kadootje zitten breien. Nee, niet van katoen ;-)

Jon zei

Valt nog wel mee hoor Heleen! Maar leuk van die tent, wij hebben dit weekend een camper gekocht (na jaren tenten)en verheugen ons op wat weekenden trekken waarbij onze middelste dan hopelijk ook mee kan...