dinsdag 8 april 2008

jemig

Wat zijn sommigen al ver zeg!! Ik heb vandaag een wolletje uit mijn voorraad op gediept, maar de twijfel sloeg onmiddellijk toe, zal ik die ene of die andere streng nemen... En wees niet bang, bolmaat, het is geen garen uit grootmoeders doos hoor!
Ik kreeg trouwens wel een heel verdachte reactie op mijn blog vanmorgen, ha ha ik snapte er eerst niks van, vond het zo'n rare reactie:-)
En geloof het of niet maar de laatste 2 nachten droom ik vooral over de mogelijke kadootjes, het houdt me dus erg bezig blijkbaar:-))

3 opmerkingen:

gnaptor zei

nou, hier ook nog geen grote vorderingen hoor. eerst maar eens zelf weer op adem komen. sid zijn feestje in de voorbereiding, mijn inschrijving voor volgend jaar studeren volledig in orde maken en dan nog wat werk dat ik thuis moet doen. geen echte zware dingen, maar genoeg om echt moe te zijn

Een famke zei

Ik ben ook eigenlijk alleen nog maar bezig geweest met nadenken en wol in huis halen. Hoop vanavond mijn handen vies te gaan maken!

Christien

Heleen zei

Ik heb dus al wel geverft, maar voor de rest is het alleen maar werken overdag en 's avonds een beetje uitrusten, mail lezen, blog lezen...en nadenken over kadootjes! Maar zo heb ik wel in een keer alles uitgedacht en behoeft er alleen maar actie ondernomen te worden.
heleen