donderdag 10 april 2008

Happy x twee?

O, ik heb een kaartje gekregen van mijn swap maatje en dat geeft wel een dikke hint eigenlijk. En dat maakt mij erg happy want ik weet uit ervaring dat dit helemaal goed gaat komen.... Maar ik vind het wel een beetje zielig voor mijn maatje dat ze (ja, ik heb ook een vrouw :)) alweer aan mij vast zit! Tja, hoe groot is de kans dat je uit twee keer meedoen dan ook twee keer aan de zelfde bent vast-geloot!
Toch hoop ik dat jij het ook nog steeds leuk vind! vast wel anders had je niet dit kaartje gestuurd wat ik helemaal te gek vind want ik hou erg van kerkjes en ook van onverwachte kaartjes.

Ik heb zelf al wel wol in huis, nu nog wachten op de verf die mij door de RAK is beloofd en ik zoek me helemaal mottig naar leuke patroontjes die ik vind passen bij mijn swappie. Ze is namelijk volgens mij een heel makkelijk mens en daarom zo moeilijk om iets leuks voor te bedenken. Ik wil haar zo graag echt verrassen met iets.... liefst iets waar ze echt heel blij mee is..... iets wat ze niet had verwacht..... iets wat zo'n warm mens gewoon verdiend! Pffff..... ik heb gelukkig nog even!

groetjes, Jon
(met de zenuwen, want ik heb vanavond voor het eerst een oppas ipv oma of vriendin)

5 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Je weet nooit wat echt is en wat niet ;o).
Succes met de oppas vanavond.

Jon zei

Dat blijkt.....

Judith zei

Hoi Jon,

Niets is wat het lijkt.

Een geniale zet van een Engelsvrouw, als je het mij vraagt :o)

Judith

Monique zei

ha, ha, ha,..... goede zet van deze engelsvrouw. Ik had hem gelijk door .
Inderdaad erg leuk van die onverwachte kaartjes....

Lizet zei

Jon, je maakt me wel verlegen met deze post... Ik vond het in ieder geval heel leuk om je een kaartje te sturen, verder zeg ik niets ;-)

Veel succes met de oppas!