woensdag 16 april 2008

Joepie!

Ooooooh, het is gelukt, het 'spannende' kadootje voor mijn magische maatje. Het kadootje op zich is niet zozeer spannend (al was het wel de eerste keer dat ik dit maakte), maar het materiaal waar ik het mee breide, had een spannende factor: doet het wat ik wil dat het doet? Nou, dat deed het... en met een onverwachte bonus ook nog :o)

Jammer dat ik niet meer kan zeggen of laten zien, maar dat zou de pret voor mijn MBM verpesten en dat zou jammer zijn, nietwaar?

Doeg,
Judith, die moet toegeven eigenlijk wel klaar te zijn met het hele bol-gebeuren. Klaar in de goede zin van het woord uiteraard :o). Ik denk dat ik nog maar iets ga verzinnen om erbij te doen, want ik heb nog ideetjes pruttelen. Volgende probleem, hoe krijg ik alles ín die bol? Hahaha, luxe-probleem.

P.s. Het is maar goed dat het míjn kleuren niet zijn, anders zou ik zwaar geneigd zijn om het zelf te houden. Nu maar hopen dat het mijn MBM's kleuren wél zijn (in uiterste nood kan ze het natuurlijk altijd nog oververven ;o)

6 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Man wat ben jij snel! Wel lekker om zo'n luxe probleem te hebben ;o). En jouw wolletjes kennende zal dat oververven niet nodig zijn LOL.

Tucana's Dream zei

LOL! al dat mysterieuze gedoe :P
Ik ben echt benieuwd naar al die bollen...
het enige dat er mij al gelukt is, is de wol verven... :-/
Soit, ik werk beter onder druk :P

Monique zei

Je maakt het wel erg spannend judith.......ik moet nog steeds beginnen maar ik wacht nog even op de goede ingredienten en lees wat jullie al af hebben.

Een famke zei

Jouw bol klinkt wel supermysterieus!
Ben benieuwd wie jouw maatje is!

Christien

Lizet zei

Dat klinkt als heel mooi geworden! Zover ben ik nog dus. Nog steeds niets geverfd en het iets maken schiet ook niet echt op.

Olga zei

Klinkt al goed, en vooral ook snel!!
hier ook nog in de dagdroom-twijfel fase..
maar als ik dan straks los ga ben ik niet meer te houden hoor, dus maak je geen zorgen maatje van me!