dinsdag 8 april 2008

1, 2, 3, 4...

Zojuist heb ik het eerste zelfmaakkadootje afgemaakt. Het had nogal wat voeten in de aarde, maar het is klaar. En naar mijn zin. Het is een persoonlijk kadootje geworden en ik hoop dat mijn 'maatje' het kan waarderen. Ik ga geen fotootjes laten zien, want dan verklap ik teveel.

Gister heb ik 2 strengen wol geverfd. Ze zijn qua kleuren en techniek totaal verschillend van elkaar geworden en ik vind ze allebei echt prachtig geworden. Eentje ervan is bestemd voor mijn maatje. Zal ik een beschrijving geven van de kleuren?? Neeeeeeeeeee.... ik hou het lekker nog even geheim.

Verder heb ik nog 2 dingetjes gekocht waar mijn maatje wel blij van wordt, hoop ik :o)

Nu ga ik de antwoordenlijst nog eens heel secuur doorlezen en bedenken wat ik verder in de bol ga stoppen. Het wordt waarschijnlijk een transportabel handwerkje/knutseltje, want ik moet deze week nog 2 dagen naar het vaste land en wil mijn reis- en wachttijd (boot, auto en bus) graag nuttig besteden :o)

Judith

1 opmerking:

Lizet zei

Nu maak je me wel nieuwsgierig natuurlijk naar de resultaten van je geverf! Maar goed, hou het nog maar even geheim dan. Ik hoop toch dat de eerste bollen snel worden verstuurd, zie al helemaal uit naar de foto's!