maandag 14 april 2008

Ook een hintje...

2 Dagen gebreid, 7/8 van het breisel is nu klaar.
Zojuist 18 draadjes weggewerkt, nog 34 te gaan.

Morgen de laatste 64 toeren breien, de boel in elkaar zetten en dan...... volgen er nog wat niet-nader-te-noemen handelingen voor de finishing touch van dit onderdeel van mijn magische bol.
Ik vind het heel spannend of dit uiteindelijk gaat worden zoals ik had gehoopt. Fingers crossed.


Zo, cryptischer kunnen we het niet maken ;o)

5 opmerkingen:

gnaptor zei

hmmmmmmmm iets gebreids misschien :-)
Ik heb vandaag eindelijk mijn lijstje afgemaakt wat ik wil kopen, maken, halen enz. Dus nu nog doen. Maar toen begon ik ineens te twijfelen over het garen dat ik wil hebben.....

Lizet zei

Dit klinkt wel heel erg cryptisch. Laat me raden... een dekentje!
Zelf ben ik nog steeds aan het denken over het zelfgemaakte ietsje...

Monique zei

Ben wel erg benieuwd naar alle creaties, hier slaan de twijfels ook een beetje toe, hoe meer ik mijn bolmaatje bestudeer .....zal ik dit of zal ik dat, en dat kan mijn bolmaatje waarschijnlijk beter!! Maar ik ben het gewend een echte wegschaal, wikken en wegen.
Misschien maar gewoon knopen door gaan hakken en aan de slag!

Een famke zei

tsjonge, de cadeautjes moeten toch in een bol passen?
Christien

Judith zei

Het gaat inderdaad om iets gebreids. Het is geen dekentje (al dacht mijn moeder dat ook heel eventjes toen ze het zag :o). En in principe past het in de magische bol. Of ik het er ook daadwerkelijk ín stop, weet ik nog niet.

Doeg,
Judith, die alle losse draadjes heeft weggewerkt, ondertussen mompelend: 'De volgende brei ik in 1 kleur' en straks de boel in elkaar gaat zetten. Gelukkig heb ik vroeger veel ge-origamied ;o)