donderdag 24 april 2008

inspiratie

even inspiratie opdoen.........

zo gedaan! nu verven en hopen dat het net zo wordt als ik me voorstel..........

17 opmerkingen:

gnaptor zei

Geverfd... en volgens mij is het niet geworden wat ik wilde, maar wél super mooi (ahum al zeg ik t zelf) Het moet alleen nog drogen ......

Lizet zei

Je inspirerende voorbeeld ziet er in ieder geval heel goed uit. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

gnaptor zei

Waarom laten we eigenlijk niet allemaal onze bollen zien? Je bolmaatje weet toch niet welke die krijgt. Ik ben wel héél nieuwsgierig, maar wil niet mijn bol laten zien als ik dan voor een ander de verrassing verpest.....

Iris zei

Nou de inspiratie is prachtig, ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

Iris zei

Nou de inspiratie is prachtig, ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

gnaptor zei

de inspiratie is als je het plaatje aan klikt! dan ga je naar hello yarn. want mijn bol lijkt helemáál niet op deze bol :-))) (of toch wel.....)

Judith zei

Hoi Tabitha,

Over het showen van onze bollen. Daar is dwarse Judith weer met d'r nee ;o)

Ik ben echt stik-nieuwsgierig naar alle bollen, maar ik hoef nog niets cncreets te zien. Ik wacht met alle plezier nog een paar weken tot alle bollen bij hun nieuwe baasjes zijn. Zelfs als ik de enige ben, die de bol niet wil laten zien, laat ik hem toch lekker niet zien (wordt namelijk sowieso erg lastig, want vanaf morgenochtend zijn we een week op vakantie :o).

Doeg,
Judith, die eigenlijk eens moet beginnen om alles bij elkaar te zoeken wat er mee moet morgen :o)

Lizet zei

Ehm ja, ik heb niet zoveel bezwaren tegen showen dus. Ook nieuwsgierig en ik vind het gewoon leuk.

Maar ik snap Judith ook ... zo blijft er weinige te raden over voor de anderen als de bol op plaats van bestemming arriveert. Of we zouden toevallig allemaal dezelfde kleuren moeten hebben gekozen :-)

gnaptor zei

grinnik, op het moment dat mijn bolmaat haar pakket opent is het al duidelijk: de boobies springen je tegemoet ;-)) geen geheim meer van wie het komt. En daarnaast had ik ook nog een leuke foto met Fae.... zegt toch ook al genoeg wat ik ga doen. Hmmm misschien moet ik wat dwaalsporen aanleggen....

Ik ben nu klaar met verven enne.... ik zie dat ik echt een clichee bol heb geverfd. Was wel de bedoeling gezien het patroon dat ik heb uitgekozen, maar was in eerste instantie veel meer bezig met meer "andere" kleuren combi's zoals grijs-paars-aubergine etc. Nouja ik geloof dat ik er toch wel happy mee ben.

tabitha

Een famke zei

Evt kunnen we anoniem bolletjes laten zien, al weet ik niet hoe het moet.
Het maakt mij overigens verder niet uit, sluit me aan.

Christien

Een famke zei

Evt kunnen we anoniem bolletjes laten zien, al weet ik niet hoe het moet.
Het maakt mij overigens verder niet uit, sluit me aan.

Christien

Tucana's Dream zei

waar zit dan nog het plezier van het spannende wachten? :-/
Ik vind dat net bij een swap horen... niet weten wat en hoe en spannend afwachten terwijl anderen het al gekregen hebben en mee "wauw-en" met de anderen...
Als je op voorhand alles al laat zien, is het grootste deel van de fun er al af, vind ik... ook al weet je niet welke bol voor jou is.

Myrthestiek zei

Ik ben persoonlijk ook voor het showen van de bollen. Gewoon als ontzettende voorpret. Op de foto komt het toch nooit zo over als in het echt en je weet gewoon niet welke bol de jouwe wordt. Dat stukje blijft het spannende wachten. Net als het breien van de geverfde wol één grote spanning blijft hoe het uit gaat pakken, zelfs voor de verfster :).

Tucana's Dream zei

Ik volg Judith hier in ieder geval in...
Als ik mijn bol ga tonen dan is het ineens duidelijk voor wie hij is. Vooral gezien mijn vorige blogpost ;-) er is maar 1 iemand die net die kleur als "niet" beschreven heeft en die kleur valt net heel hard in mijn bol op en is echt wel opvallend ten opzichte van de rest...
Meer kan ik niet vertellen zonder het te verraden, maar voor mij is het in ieder geval geen optie om de bol te laten zien.
Wat jullie er mee doen, moeten jullie nu zelf maar uitmaken... ik zou het eigenlijk wel spijtig vinden, maar als de meerderheid voor stemt, is het maar zo ;-)

(LOL en dan net een bol zien die je niet zou willen omdat de kleuren je niet liggen en dan krijg je die juist is de bus! LOL!)

Judith zei

Ja maar, ja maar, dan weet je toch onmiddelijk wie de maker van jouw bol is? Vinden jullie dat dan niet jammer? Ik vind het juist zo leuk om daar nog even over te gissen (ik ga dan ook niet proberen te achterhalen wie de afzender van mijn bol is... oké, behalve als dat Lizet blijkt te zijn, daar hoef ik niet sherlock-holmeserigs voor te doen :o). Voor mij is dat echt een heel groot deel van de lol van een anonieme swap.

Doeg,
Judith, die blij is dat ze niet de enige is die geen wol gaat laten zien... anders zou ik gelijk door de mand vallen 'Oh, dat is de bol van Judith, dat is de enige die niets heeft laten zien' :o)

gnaptor zei

ik ben er ook uit. Ik ga de bol niet laten zien. ik had vannacht een ideetje hoe ik de boobie "in toom" kan houden. Dus wie weet is mijn bol pas op het einde van het breipatroon geraden.....

Monique zei

het lijkt mij ook spannender om de bollen nog niet gezien te hebben, maar we kunnen toch ook foto's plaatsen als we het ontvangen hebben. ik begrijp de spanning, iedereen wil het toch graag eerder weten. kleine stukjes van de bol of tipjes is wel altijd leuk, valt er nog wat te raden