vrijdag 18 april 2008

In de bloemetjes gezet ...... vervolg :)

Gelukt; de computer is mij (en jullie) even gunstig gezind.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

wow, wat ziet dat er leuk uit, Tessa! Ondertussen wilde ik wel dat ik toch wel meedeed.... wat ontzettend leuk, al die berichtjes enzo.
groetjes Greetje (die al de s...mieter moet maken dat ze alles afkrijgt voor de baby komt en dus toch eigenlijk geen tijd heeft voor deze swap... en het dus bij meelezen en meeleven houdt!)

Lizet zei

Mooi, lekker kleurig! Jouw maatje wil ik dus ook al zijn. Geweldig dat de computer even mee wilde werken.

Jon zei

O, is dat een naalden opberghoesje? dat zou ik nou zo graag eens willen hebben! Zeker voor mijn rondbreinaalden, of haaknaalden.... Leuk, vrolijk, fris... ja, gewoon mooi.

Monique zei

Leuk Tessa, Als het is wat ik denk dat het is?.....
Zoiets wilde ik ook voor mijn bolmaatje maken, zelf heb ik er ook nog geen dus.........als ik jou maatje ben is het van harte welkom. Voorlopig ben ik er nog niet mee bezig . wij hebben volgende week vrijdag een bruiloft van ons nichtje en ik ben dus nog volop jurkjes voor mijn dochters aan het naaien en zelf wil ik ook nog een rok. Vandaar dat ik nu nog wakker ben, ga nu lekker slapen, Groetjes

Judith zei

Hoi Tessa

Leuk! Lekker fleurige stofjes ook. Ik gok dat het een naaldenopberger en een project-zakje is? Heerlijk 'georganiseerde' kadootjes.

Doeg,
Judith, die niets van het gemaakte en/of gekochte spul gaat laten zien. Ik hou lekker alles als verrassing voor mijn maatje :o)

Een famke zei

Ha mooi hoor!
Nu ik zelf bijna klaar ben ga ik pas nadenken over wie mijn maatje kan zijn. Jij dus niet want ik heb nooit herfstkleuren genoemd.....

En ook ik laat lekker niets zien.

En Greetje, volgens mij komen er nog wel volgende keren....

Christien