maandag 21 april 2008

des te later op de avond....

Ken je dat? Dan is iedereen al naar bed en komt het ineens 'over je'. Dat gevoel dat het nu gaat lukken... Wel dat had ik vanavond dus. Ineens dacht ik, ik ga verfen. Oke, het is laat, en ik vind het een hele uitdaging maar ik ga ervoor. Het wil namelijk dat mijn swap maatje een totaal andere kleuren keuze heeft dan ik zelf zou kiezen en dat is best een uitdaging. Nou doe ik ook wel gewoon wat ik zelf leuk zou vinden, maar ik probeer me qua kleur wel een beetje te richten op 'haar'... of het gelukt is? kwe-no-nie, het staat te pruttelen. En ook dat is nieuw, want normaal verf ik in de magnetron met allemaal bakjes, maar nu heb ik het op de grote tafel gedaan met verf en kwasten, en in folie in de pan omdat het teveel was voor in de micro. Ik vind het ontzettend spannend allemaal en ben heel benieuwd wat het gaat worden.
Oja, en het is ook voor het eerst dat ik foto's geplaatst krijg, dus ik ben een happy girl!
groetjes, Jon.

5 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Ziet er goed uit. De kinderen hebben alle bordjes in moeten leveren ;)?

Een famke zei

Haha, dat dacht ik ook al...maar prachtige wol zeg! Daar zal je maatje vast erg gelukkig mee zijn!

En het is inderdaad heerlijk werken wanneer het lekker stil in huis is! zalig!

Christien

Jon zei

nee hoor ;)! de bordjes waren allemaal over en al in gebruik voor verf projecten voor groot of klein. Wij eten hier van speciale borden, allemaal een eigen kleur, om het overzichtelijk te houden voor middelste en dus was dit lekker allemaal over.
't Viel me vanmorgen een beetje tegen. Ik had allemaal kleine gekleurde stukjes gewilt/verwacht, maar het waren toch grotere stukken kleur. En ook niet zo diep als ik had gewilt eigenlijk. Net de laatste zakjes koolaid in de pan geworpen maar ik hoor de wol slurpen.... weg is het!
We zullen zien!

Lizet zei

Het ziet er mooi uit. Soms kan er oneindig veel verf nodig zijn om die kleur te krijgen die je echt wilt, zeker als het om KA gaat.
Ik hoop dat het bij/ oververven lukt!

Jon zei

Ja, ik vind dat het is gelukt. Er hangen hier twee prachtige strengen die anders zijn dan bedoeld of dat je van de foto zou bedenken, maar wel heel warm en vurig! Ik ben er tevreden mee om dit te versturen.
Net nog even wat lekkers gekocht om erbij te doen, dus langzaam aan wordt het wat.