vrijdag 29 mei 2009

Uit de oude 'doos'

Het was volgens mij in de allereerste of tweede luierswap dat we een longies kregen van Christel. Heel mooi, zeer veel gedragen. Op deze foto is er een stukje van te zien.

Waarom ik er nu ineens mee aankom? Vandaag zocht Dorrit zelf haar kleren uit. Doet ze vaker trouwens. :-) Maar vandaag was het heel bijzonder, de longies werd uit de kast gehaald en als een soort korte legging tot net iets over de knie gedragen. Gewoon mee naar school geweest, ze zei dat andere kinderen haar legging heel mooi vonden.
Geweldig toch, zo'n swapstuk dat bijna letterlijk uit de oude doos (in dit geval lade) wordt gehaald?

5 opmerkingen:

Olga zei

wat leuk dat ze hem weer draagt!

Christel zei

IK heb hier nog altijd een halve bol ervan liggen ;) als je hem langer wil maken.

Ik zou de longie ook niet meer herkennen. Toen Tabitha eens een longie met poezen toonde, zei ik dat ik er ook zo ooit een had gebreid met poezen en het was toch wel die broek, zeker :)

maia zei

Zo leuk! En zo klein zag ze er toen nog uit, lijkt alweer eeuwen geleden.

Monique zei

Grappig is dat, als ze zelf kleren uit gaan zoeken, soms ook wel heel lastig, als je zelf al iets uitgezocht hebt, wat ze dan totaal niet aan willen. Heb ik met de oudste twee nooit gehad, nu met de jongste van 4 is dat dus een stuk lastiger.

Myrthestiek zei

Sweet memory-lane.

Leuk dat ze dat zelf uitzoekt. Het liefst heeft Myrthe ook nog dat ik een longies ga breien voor haar (de kortere zijn door de andere 2 in gebruik), maar daar begin ik niet meer aan met zulke lange benen ;o).