donderdag 7 mei 2009

Insubordiknit naar Nederland?!

Hallo spinsters,

Via ravelry had ik contact met Jacey Boggs van Insubordiknit. Misschien bij sommige van jullie bekend. Zij is een super goeie art yarn spinner. Bijvoorbeeld :-)
Ik zag op haar weblog dat ze misschien naar duitsland komt in 2010 om workshops te geven. Ik helemaal enthousiast haar ge-emailed. Daarop reageerde ze dat ze nog geen vastomlijnde plannen had, maar wel heel graag wilde komen. Ik heb toen aangeboden om mee te denken en te kijken of het mogelijk was. En ik heb haar gevraagd om mijn naam door te geven aan anderen die enthousiast zijn. Ze is net terug van een workshopserie en stuurde deze mailing rond:

HI, If you're getting this e-mail it's because you've expressed a tiny bit of interest in having me come and teach a 2 day workshop in Germany/Holland! First, I'd love to do it. So much so that I'd do it if only my expenses are covered. I would love it so much i wouldn't need to make a profit! It would just be so much fun! So, my question to each of you is, are you really interested and if so, do you know anyone else that might be interested? Have any ideas on where it should be, locations, shops, farms, warehouses, artspaces, anything!I'm going to make a folder here at my house for this workshop as I'd so love to do it. Let me know if you've any thoughts!much,jacey


Mijn vraag is dus: wie zou mee willen doen? Tijd, plaats en locatie zijn nog onbekend. Ergens 2010 zal het worden. Kosten ook onbekend. Haar workshops in de VS kosten 100$ voor een dag, 175 $ voor een weekend. Ze hoeft geen geld erop te verdienen, maar wil wel uit de kosten te komen. Hoeveel het dus precies gaat worden weet ik niet, maar geen 50 euro voor een weekend wordt het, schat ik zo in. Als je into artyarns bent, is dit echt helemaal Het :-) Er worden vaker spinweekenden georganiseerd in de VS. Ik zou dolgraag gaan, maar helaas te ver :-) Hier ga ik dus absoluut naar toe!
Als je interesse hebt, stuur me dan een email op hobbel12000 @ yah enz. Ik snap dat je nog niks toe kan zeggen, alles hangt af van locatie, prijs, datum etc. Maar dan weet ik wel of er interesse is en of het uberhaupt mogelijk wordt om Jacey naar nederland of duitsland te krijgen.
Ik ben benieuwd :-)

13 opmerkingen:

Elly zei

wat een prachtige draadjes
Ik zou dat graag leren , maar weet echt niet of ik daar het geld voor bij elkaar krijg ...........
Daar ga ik nu even niet van uit . Ik hop dat er veel mensen wel deze kans nemen ;-)

Monique zei

Ja Leuk, ik kan niet wachten tot het zover zal zijn.

heleen zei

wat zijn dat super gave spinsels zeg! Dat zou ik ook wel willen leren. Maar eerst gewoon spinnen leren, maar dat zou moeten lukken voor die dame komt in 2010 (denk je ook niet swap maatje ;-)?)

gnaptor zei

huh heleen, verklap je nu iets?!?!?:-) En als je de smaak te pakken hebt, dan ben je 2010 van de partij :-) Jacey is echt een grootheid in de VS (zei ze helemaal onder de indruk :-))

iedereen die laat weten dat ie geinteresseerd is zet ik op een lijstje en als ik meer weet dan hoor je dat gelijk. Dus monique staat natuurlijk ook op de lijst!

Anoniem zei

@ Heleen: Hé leuk. Heb je dat kadootje vrijgegrabbelt?! Natuurlijk gaat je dat lukken voor 2010 :o).

Wil het een beetje lukken?

Zag ik trouwens dat jij nu ook aan het bloggen bent?

atelierbkh zei

ja ik wil ook! nu hopen dat ik als ongeduldige spinster dit ongeduldige werkje aankan:)

Groetjes Bianca

Jon zei

Zet mij er ook maar bij!! Zou echt GAAF zijn zeg!

Olga zei

Wat een superplan! Lijkt me heel gaaf daar bij te zijn, zet mij ook maar op je lijstje ;-)

Anoniem zei

maatje christel..... welke kleuren vind je het mooiste voor een sjawl voor jezelf:)
dan kan je maatje gaan spinnen
je maatje heeft namelijk een ideetje opgedaan maar weet niet wat je het beste staat:)

groetjes je envelopswapmaatje

Christel zei

Ik hou wel van warme kleuren. Ik denk dat dit ook het mooiste staat :)
Rood met bruin en groen en zo.
Maar ook paars vind ik mooi

Anoniem zei

ok komt helemaal goed!
ga er wat moois van brouwen:)

groetjes je envelopswap maatje.

Een famke zei

Nou hier zat ik dus even over na te denken.
Voor mijn gevoel is Artyarn spinnen heel creatief zijn met allerlei verschillende materialen. Ik geloof zeker dat iemand je dat kan leren, maar Tabitha als ik jouw wolletjes zie denk ik dat jij ons al veel kan leren in het weekend.
Ik zou het helemaal te gek vinden als ze zou komen, en ik denk zeker niet dat dit iets heel makkelijks is, maar voel er weinig voor om hele hoge kosten te maken die ik wel verwacht wanneer iemand uit Amerika over komt vliegen.....maar wie weet als we met veel zijn......En om er helemaal voor naar Duitsland af te reizen....Nou ik weet het nog niet helemaal, al zijn de spinsels natuurlijk geweldig!!!!

Groetjes Christien, de eeuwig twijfelende tweeling....

heleen zei

Hoi Nieuwjaarsswapbolmaatje (lekker woord!), ik zie je berichtje hier nu pas. Er komt nu echt snel een bericht van mij over mijn vorderingen met je bol hoor! En je hebt gelijk, ik ben ook gaan bloggen. Een blog over wat hier in Fr zo'n beetje gebeurt met vooral de meisjes. Voor familie en vrienden vooral. Mocht iemand het leuk vinden, dan stuur ik een uitodiging, het is een geslaoten blog. Verder heb ik een blog aangemaakt voor mijn creatieve uitingen, maar ik wil het resultaat van jouw bol als eerste bericht. Komt nog dus!! Jullie horen het zeker.