dinsdag 26 mei 2009

En daar is hij dan.............. mijn enveloppe! Zoals je ziet heeft de postbode iets te hard geprobeerd om deze enveloppe door de brievenbus te krijgen. Maar dat mag de pret niet drukken, de inhoud is heel gebleven.
De buren zullen misschien ook wel nieuwsgierig geweest zijn nu ze een stukje van de inhoud konden zien.
Hier een opsomming, een geweldig mooie pannenlap, zelfgebreid, een heerlijk stuk pure chocolade (heerlijk maatje), een doosje geurige waxinelichtjes, een doosje met houten versier elementjes, en zakjes met verf ( acid dyes, ik denk dezelfde kleuren als de wol is, klopt dat maatje?)
Verder een lief knopen doosje met leuke houten knoopjes er in, een zelfgemaakt kleine attributen zakje met inhoud, zoals een schaartje, stekenmarkeerders, stopnaalden en het mooiste van alles het zelfgemaakte meetlint, een gebreid lieveheersbeestje. Maatje ik vind het prachtig.
Dat is nog niet alles, al zou je het haast denken na al dat moois, nee, nog een streng Shetland aran in geweldige kleurtjes. Dit alles zat in een zelfgemaakt projecten tasje. Echt geweldig allemaal.


Enveloppe maatje L. Geweldig bedankt, namens mijn kinderen en mijzelf. Ik kan alles goed gebruiken en van de wol ga ik zeker iets moois maken, misschien verf ik er zelf nog wel wol bij. Ik zal de resultaten zeker showen.5 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat alles is aangekomen! De lap is een poetslap, een vaatdoek ofzo. Ik denk dat deze voor een pannenlap wat te dun is.
De acid dyes zijn niet dezelfde als waarmee de wol geverfd is. Het zijn wat basiskleuren voornamelijk, kun je zelf gaan mengen.

Veel plezier met het pakket, ik heb me geweldig vermaakt met het samenstellen ervan.

Judith zei

Wat een heerlijk pakket is er uit jouw envelop gerold.

Je rolmaat is mijn favoriet, geloof ik. Enig. Ik ben ook zo dol op 'ingepakt en opgeleukt' :o)

Doeg,
Judith, die vandaag de postbode maar eens extra lief aan zal kijken, wie weet heeft hij nog iets leuks voor me bij zich (al zal mijn vrouwelijke charme niet veel uithalen, hij valt op mannen :o)

Monique zei

Ja de rolmaat vind ik ook geweldig, maar de lap als poetslap gebruiken?! Neeeee toch dat vind ik zonde.
Kan altijd nog, eerst ga ik hem toch als pannenlap gebruiken, wordt hier dan meer broodmachinelap , ha, ha! Daar zijn die dikke ovenwanten weer te dik voor. Als ik mijn vingers verbrand is dat dan mijn eigen schuld hoor maatje.

Myrthestiek zei

Prachtig pakket! Allemaal heerlijke dingen, veel plezier ermee.

Olga zei

Ook al zo'n leuke envelop!! Mooi allemaal!!