zaterdag 23 mei 2009

Die envelop.....

Kan iemand mij vertellen hoe ik een olifant in een konijnenhol kan krijgen? Ut pas gewoon nie, van geen kanten.
Inmiddels bezig met een vergelijkend onderzoek naar wat de grootste envelop is die ik ooit heb binnengekregen en nog door de brievenbus past.
En geloof het of niet..... dat is de envelop die ik vanmorgen heb ontvangen en waar ik straks over ga Bloggen!
Yep, ik heb mijn flop onvangen en ik zit er nog van bij te komen. Straks meer, met fotos enzo. Maar de enveloppe gebruik ik dus inmiddels al weer voor mijn maatje. Het MOET gaan lukken, ik wil het ik wil het ik wil het.

16 opmerkingen:

heleen zei

Hoi Jon, dat klinkt heel aanlokkelijk, jouw enveloppe! Zet maar gauw wat foto's op de blog!! Ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar wat jij weer voor moois hebt gemaakt voor je maatje!
liefs, heleen

Myrthestiek zei

O jippie. De tweede envelop is binnen!

FOTO'S :D.

En die olifant daar moet je alle lucht uit laten lopen, misschien dat hij dan in het holletje wil ;o).

Anoniem zei

Leuk hoor , hier had ik flop al dicht, toen ik er achter kwam dat er nog iets in moest. En ja hoor zelfs dat kon er nog bij. en...... de flop is gepost!

Lizet zei

Overbodig te zeggen dat ik zeer nieuwsgierig ben naar jouw ontvangen envelop. Ik zit een beetje met hetzelfde probleem, de envelop zit aardig vol, maar als ik nu een paar dingetjes ontdoe van de verpakking, kan dat ook nog mee...
Morgen zo'n beetje de laatste hand leggen, opnieuw rangschikken en dan kan het ergens in de loop van volgende week verstuurd gaan worden.

Anoniem zei

Hoi Jon,

1 Envelop aangekomen?
Waar is dan nummer 2?

Groeten,
Je vlopswapmaatje

Jon zei

2 aangekomen, 1 gebruikt voor mijn maatje en die andere is aan stukken gescheurd door een meute meijer meiden al gillend: is er iets voor mij bij?????!!!!!

Foto's zijn ingeladen, dus ik ga zo de kleintjes op bed leggen en dan kan ik gaan bloggen.

Anoniem zei

Oh gelukkig, ik was al bang dat 1 van de vloppen niet aangekomen was. Ik had ze nogal volgestopt en daardoor konden ze netwelnetniet door de brievenbus.

Ik realiseer me nu dat het wel een beetje zielig is voor Ron dat er voor hem niets bij was.

Groeten,
Jeweetwelwie

Myrthestiek zei

Ik ga toch even mijn zeurmodus aanzetten.

Het is echt niet dat het het iemand niet gun om dubbele enveloppen te ontvangen; in zijn totaal niet, maar ......

de 'grap' en de uitdaging zit er toch juist in dat het in een envelop verstuurt kan worden of niet? Want dan hadden we ook een gewoon pakket er van kunnen maken.

Sorry :( -zeurmodus weer uit -

Marjon zei

Gewoon proppen, even er op zitten en weer volmaken.
Tja als er tenminste niets breekbaars in zit ;-)
En wat lees ik daar een goede oplossing als het niet past, gewoon een 2de, neee maatje ik ga het echt in 1 envelop krijgen.
Er is hier al een hele grote aangekomen kuit hongkong :-)

Anoniem zei

Hoi Tessa,

Je hebt helemaal gelijk. In principe. Ik heb heel erg geprobeerd alles in 1 envelop te krijgen. Maar dat ging dus nevernooitnietlukken. Toevallig moest ik iets (buiten de swap om) naar Jon sturen en dus was die 2e envelop er sowieso al. Daar heb ik gebruik van gemaakt door de rest van de swapspullen erbij te stoppen en ze tegelijkertijd te versturen. Flauw misschien en niet volgens de regels. Mea Culpa.

Groeten,
Me, myself and I, die met zijn drieën in de hoek gaan staan voor straf...

gnaptor zei

2 enveloppen zjn hier natuurlijk meer dan welkom ;-) maar ik begrijp tessa ook wel. Straks voelen de 1-envelop-stuurders zich nog schuldig dat ze er maar eentje sturen :-)

Ik ben wel benieuwd naar de inhoud, ik heb het gevoel dat 1 zo'n envelop zo magertjes is en probeer telkens nieuwe dingen te verzinnen. niet makkelijk.... pakket is zooooveel makkelijker!

Myrthestiek zei

Het heeft niet zoveel met schuldgevoel te maken wat mij betreft. Ieder doet zijn best en de leut zit gewoon in het in-die-ene-envelop-proppen.

Een andere kant vind ik dat we het voor nieuwelingen die graag eens mee willen doen ook laagdrempelig moeten houden. Stel er komt een volgende enveloppe-swap en dan zijn er mensen bij de 3 enveloppen gaan ontvangen of zo. Snap je een beetje wat ik probeer duidelijk te maken (man wat is het typent uitleggen toch zo veel moeilijker dan face-to-face :().

Ik neem het het maatje van Jon ook echt niet kwalijk hoor. Ik weet dat ze het Jon meer dan gunt en haar goede, lieve, grote hart werkt dan een beetje tegen ;).

Maar goed als ik als "organisator" van deze swap nu niets ervan zeg, heb ik later helemaal niets meer te zeuren toch?!

gnaptor zei

ik vind dat je ook helemaal gelijk hebt, misschien kwam dat niet helemaal over. (ja makkelijk he dat typen :-) Mijn opmerking over schuldig voelen gaat meer over mezelf. Ik kijk dan naar anderen en denk: heb ik het me dan te makkelijk gemaakt.... Niet dat ik het niet fantastisch vind dat iedereen zo zn best doet en zo extra lief en bezig is met elkaar. maarr, ik denk dat we elkaar wel begrijpen :-)

Monique zei

Ook helemaal mee eens hoor, het blijft moeilijk. Maar iedereen probeert iets leuks voor een ander te verzinnen, en niet iedereen heeft dezelfde smaak. Gelukkig maar.

Myrthestiek zei

Kom maar snel weer met z'n drieën uit de hoek :).

gnaptor zei

ahhhhhhh, nu voel JIJ je schuldig.

-met dreigend vingertje- nou laat het nou nooit meer gebeuren!!!! (eh als je mij hebt, mag je een uitzondering maken ;-)