woensdag 20 mei 2009

Pfff het begin is er

Nou nou nou, al mijn inspiratie was dus ineenklap weg door een aantal heftige dagen hier. Simon slaapt niet meer tussen de middag en dat is zowel voor mij als voor hem een hele verandering. Mijn oplaadpunt halverwege de dag is weg en hij trekt het net tot aan het eten en stort daarna helemaal in. Maar we beginnen er allebei aan te wennen en dan is eindelijk wat tijd om een vlop te vullen. De vlop ligt er al een hele tijd, zelfs het adres staat er al op. Het eerste pakje is in huis en met het zelfmaken is een begin gemaakt. Mijn vlop komt dus misschien een beetje te laat maar liever dat dan dat ik hem af moet raffelen want daar is mijn maatje veel te leuk voor (tja alsof dat een hint is, jullie zijn allemaal leuk *slijm slijm*).

Groetjes Wendy

ps. zo heerlijk vandaag, ik zit te werken in de Coffee Company in plaats van thuis. Waarom ik daar niet eerder aan gedacht heb weet ik ook niet.

9 opmerkingen:

Lizet zei

Hoi Wendy,

Als dat begin er eenmaal is, komt de rest vanzelf - zo werkt het tenminste bij mij. Je hebt helemaal gelijk hoor, doe rustig aan, een snel in elkaar geflanste envelop is zowel voor je maat niet leuk als voor je eigen gevoel.

Coffee Company... is dat zoiets als Starbucks of Costa? Tjonge, wat mis ik zoiets hier...

Myrthestiek zei

Als de inspiratie en start er eenmaal is gaat dat vast goedkomen :).

Veranderende kinder-ritmes vind ik nog de grootste crime als ze klein zijn :s, gelukkig raken jullie weer een beetje in ritme.

Groetjes Tessa

gnaptor zei

lekker he van die wakkere doch super vermoeide kinderen..... grinnik Sorry, leedvermaak is niet leuk..... grinnik....

tabitha die van het weekend super slechte moeder was en 3 kids tot 2x toe tot 10 uur op heeft gehouden.... en daar zelf het meest onder geleden heeft....

maia zei

hey Tabitha, bij ons is het af en toe ook al zover hoor, Viggo slaapt niet elke middag meer. Vandaag lekker wel ;-)
Ik zit in het zonnetje te breien, M&F zijn met het buurmeisje gaan voetballen. Over de staat vh huishouden zal ik het maar niet hebben, hahaha.
En wat het lange opblijven betreft, nu ga je weer extra genieten van het op tijd naar bed brengen en de uitgeslapen kinderen, variatie moet er zijn ;-)

Anoniem zei

Kop op, Wendy, binnenkort ook in jouw bus een vlop die je vrolijk zal maken!

Wendy zei

hihi spannend hoor!

Hoi Lizet, de Coffee Company is inderdaad een soort StarBucks. En ik miste hem ook al, de andere zit 5 minuten fietsen. Hoezo verwend.

Monique zei

Inderdaad, als het begin er is volgt de rest vanzelf, en bovendien, LEST,BEST! toch......!!

Een famke zei

Ja als je teveel afleiding hebt dan wil het inderdaad niet. Erg herkenbaar, de fasen waar je doorheen gaat.
Sterre gaat nu ook door de fase van wel/ niet slapen, niet slapen, eind van de middag kapot, of wel slapen en 'savonds dartelen tot errug laat. Elke dag is weer een verrassing. Misschien eens dag om dag proberen, denk ik ook voor mezelf hardop. Laat op bed, hopelijk langer doorslapen en dan een kortere dag om zonder slaap door te maken en de volgende dag weer andersom.

Nou ja fijn dat je de smaak weer te pakken hebt. En iets later is nooit erg wanneer men het weet...toch?

Succes met het samenstellen!

Groetjes Christien

Olga zei

Hoi Wendy
Hier ook nog steeds dezelfde perikelen met slapen..lastig soms he. Voor mij scheelt het dat ik heb geaccepteerd dat het gaat zoals het gaat en niet elke dag probeer te bedenken wanneer ze naar bed moet, en soms zegt ze het nu ook uit zichzelf!

Lijkt me niet erg als je envelop iets later komt. Veel plezier!