woensdag 27 mei 2009

pers-bericht

De hele avond zijn we al in de weer met het af en aan rijden naar de brievenbus, maar de flop wil niet passen. We hebben hem ingetaped, ont-taped, vacuum getrokken, snoep opgegeten ('t was voor het goede doel!) en Ron is weer op pad met onze volgende poging. Ik hoop niet dat je strafport krijgt maatje, omdat hij niet door je brievenbus past... misschien kan je de deur op een kiertje laten staan?

18 opmerkingen:

Jon zei

En hij is weer terug... past nog niet.
Hergroeperen en hij is weer onderweg voor de volgende poging.

Monique zei

Als het net niet past, zou ik het toch gewoon proberen hoor, hier was de enveloppe ook bij de buren afgegeven, zonder extra kosten.

Judith zei

Hoi Jon,

Dit idee komt niet van mij hoor, maar ik zag dat er 2 mensen 2 enveloppen hebben verstuurd. Niet dat dat mag natuurlijk, maar volgens mij zijn zij er allebei wel mee weggekomen. Ze zijn niet van Wolabies verwijderd of zo, bij mijn weten. Dus misschien kun je dat ook gewoon doen. Als je er lief bij lacht, moet het goed komen.

Nogmaals, dit idee komt niet van mij. Ik (als überbrave burger) zou zoiets noooooooit doen natuurlijk, ik ben een mens van de regels.

Dagdag,
Judith *zoekt dekking nu*

Myrthestiek zei

Nee verwijderd zijn de schuldigen niet, maar we zijn ons nog aan het beraden op een eventuele passende maatregel :O| *heel streng vingertje naar Judith*.

(Helpt de dekking?)

Lizet zei

Oei, lastig! Twee enveloppen kan inderdaad een optie zijn in zo'n geval. Enne - wat dat verwijderen van bepaalde leden betreft - ben ik gerechtigd om daar een veto over uit te spreken? :-)

Voordeur op een kier is in deze straat, in deze stad, echt een heeeeel slecht idee. :-(

Monique zei

Ik heb misschien de oplossing, grote boodschappentas aan de voordeur hangen, met een briefje voor de postbode, "Grote enveloppen hier in graag" en eventueel aanbellen voor het geval je thuis bent.

Myrthestiek zei

Leden verwijderen voor zoiets is ook totaal niet passend, toch? Maar goed, anders zou je dus je veto voor jezelf moeten gebruiken ;o).

Ik heb eerder uitgelegd hoezo ik zo over versturen van meerdere enveloppen denk en laat het daarbij. Als er mensen zijn die daar dan lichtvoetig overheen willen blijven lopen, het zij zo.

In ieder geval bewonder ik alle moed, moeite en inspanning van jou Jon om het toch voor elkaar te krijgen. Dat is gewoon TOP!

Judith zei

Hoi Tessa,

Je hebt gelijk en de boodschap is aangekomen. Echt waar. Ik heb me niet aan de regels gehouden, tja, burgerlijk ongehoorzaam, stout, noem het zoals je wilt (ik heb de hele tijd de neiging om te zeggen: 'maar ik róók niet'... herinner je die spotjes nog? :o). Alleen wil ik het dus ook niet erger maken dan het is, want dat vind ik het niet waard.

Enne trouwens, voor je ook maar overwéégt om mij van Wolabies te verwijderen... vergeet niet dat ik nog een machtig ijzer in het vuur heb, je spinnewiel! Whoehaaaaaa :o))) Ik zou nu ongenadig op mijn donder krijgen van onze jongens die keihard zouden roepen: 'Dat is sjantaaaaasje' (denk: Theo en Thea).

Hé Tessa, ik hoop dat je snel opknapt. Die ontstekingen klinken niet prettig. Veel vitamientjes en dan zien we elkaar in Haren (hoop ik)!

Doeg,
Judith, die hoognodig iets aan de bende in huis moet doen, gewoon ontstaan zonder excuus van ziekte ;o(

Myrthestiek zei

Hoi Judith,

hier in huis wordt het aanzetten tot verkeerd gedrag meestal zwaarder "bestraft" dan burgerlijke ongehoorzaamheid met een goede motivatie ;o).

En had je nu echt gedacht dat ik zulke acties zou ondernemen vóórdat het wieltje hier in huis stond ??? (Hopelijk hou je het "ijzer" niet letterlijk in het vuur :o)).

Ik laat je later nog weten of het me gaat lukken naar Haren, nu kan ik er gewoon nog geen zinnig woord over zeggen. Op het moment kan ik nog geeneens mijn eigen meisjes van en naar school brengen/halen :(. Met half zicht durf ik me toch maar niet met auto in het verkeer te begeven.

Groetjes Tessa

Maia zei

Hier is het passen en meten ook begonnen. ik ga alvast voor de zelfgemaakte envelop, lijkt me het grootst mogelijke. In de vlop die ik nu had, krijg ik het alvast niet ingepropt ;-)

Judith zei

Hoi Tessa,

In het vuur, ben je mal. Integendeel zelfs, het spinnewiel heeft deze week nog een extra poets- en oliebeurt gehad. Hij loopt als een zonnetje. Zo fijn zelfs, dat mijn moeder eventjes twijfelde of ze hem toch maar niet zou houden.... Ik hoop dat jij er heeeeel blij mee gaat worden :o)

Doeg,
Judith, die al 2 dagen de postbode overstelpt met haar allercharmantste blikken, helaas wordt hij er niet warm of koud van. Morgen probeer ik het met koffie. Misschien dat hij dan iets spannends uit zijn fietstas tovert ;o)

Christel zei

Geen idee of mijn enveloppe door de deur past. WIj hebben een extreem kleine brievenbus...
En anders moet de krijgen maar zijn oogje dichtknijpen ;)

Jon zei

Ik ben niet zo bang dat die postbode geen oogje wil dichtknijpen, maar ik kan 'm moeilijk op de brievenbus leggen, hij moet er wel in wil hij opgestuurd worden.... En het postkantoor is hier pas gesloten helaas...

Maar om 0.15, na nog wat extra verpakkingsmateriaal weg te hebben gehaald en het cadeaupapier te hebben verwijderd gleed hij ineens zo de brievenbus in.
Lizet, doe je deur maar dicht, jij bent het niet, verder hoop ik dat het goed en zonder scheuren aankomt want de envelop heeft wel wat geleden van dit geprop.
Ik was zo bang dat hij zou scheuren en dat dan ineens mijn wol in de bus ligt en ik de flop nog in mijn handen, zou wat wezen!

maar hij is dus onderweg, yeah!!!

Wendy zei

Ben heel benieuwd wie mijn maatje is. Als mijn vlop toevallig dit weekend in de bus valt dan moet je even wachten op een berichtje. Ik vertrek namelijk morgen in mijn eentje voor 4 dagen naar Limburg om lekker te gaan pinkpoppen!

En ik hoop op de zon zodat ik lekker met mijn zelfmaakcadeautje verder kan op een kleedje in de zon met een lekkere band op de achtergrond.

atelierbkh zei

hey jon volgende keer even door je eigen brievenbus passen:)
als ie daar door past.... past ie ook bij een ander:)
ik kreeg mijne thuis wel door de bus en op het distributiepunt niet meer:( vervolgens wil ik weglopen zegt de postbode die dar aan het werk is..... geef maar neem ik hem gelijk mee:):):) nou ik wist niet hoe snel ik me uit de voeten moest maken LOL hij mocht zich nog ineens bedenken dat ie te dik is:)
dus olga mocht er strafport op komen.... mag je de rekening naar mij sturen:) ik betaal hem met alle plezier:)overigens zitten er 7 postzegels op dus.... veel strafport zal het niet zijn:)
en de flop is zwaar, +/-780gram!!!

Groetjes Bianca die gisteren tenminste met 1 ding nog mazzel had:)

Jon zei

Was het maar zo makkelijk, maar dat is het toch niet: brievenbussen zijn er echt in heel veel verschillende maten.
maar goed, we maken ons dus klaar voor een ware enveloppen regen?

ik ben heeeeel benieuwd naar alles wat er nog gaat komen!

atelierbkh zei

hmmmm dan heb ik kennelijk precies de goede maat brievenbus(rotding met borstels er in)want normaal werkt het bij mij altijd:)
gisteren ha ik alles netjes ingepuzzeld had zonlief effe staan schudden.......alles door de war en dan past ie niet meer:(
maar ben benieuwd hoe die aankomt:)
groetjes Bianca

gnaptor zei

ach wat is ron toch een schat dat ie telkens op en neer blijft rijden :-)