vrijdag 29 mei 2009

envelop is op weg

maar het was precies toch wel wat dikker om door de brievenbus te geraken, dus ik moest toch wel 60 cent meer betalen. Dus maatje, het is een envelop, maar wel best een grote.
En hier is het vooral het gewicht dat telt om naar NEderland te versturen.
Je zal wel direct merken van wie het komt, want ik verstuur dus niet anoniem.

8 opmerkingen:

Jon zei

Vandaag bij niemand wat binnengekomen?

Judith zei

Nope, niks interessants bij de post hier vandaag. 't Zal wel ergens na de Pinksterdagen worden :o)

Doeg,
Judith

Lizet zei

Heeft de koffie dan niets geholpen Judith? :-)

Helaas hier ook nog geen interessante post gehad. Ik wacht gewoon 'geduldig' af.

Judith zei

Hoi Lizet,

Sterker nog, ik heb de postbode niet eens gezien vandaag ;o)

Misschien morgen, misschien ook niet. Ik wacht (ook) rustig af.

Doeg,
Judith, die nu haar bed gaat opzoeken wegens moe. Afgelopen nacht werd ik om half 2 wakker van de maagpijn en heb niet meer kunnen slapen. Ik heb dit vaker gehad (anderhalf jaar geleden voor het eerst en om de zoveel tijd een aanval, maar deze keer was het vreselijk. Het zakte niet af. Pas vanmorgen om een uur of 8 zakte de pijn af. Ik ben bij de huisarts geweest en ws heb ik een breuk in mijn middenrif, waardoor het maagzuur omhoog 'kruipt' als ik lig. Aha, dat verklaart een boel. Ik krijg nu medicijnen en dan gaan we kijken of dat helpt (duim duim, want zo niet, dan moet ik naar het ziekenhuis voor verder onderzoek, cameraatje in mijn slokdarm, daar zit ik niet op te wachten ;o(

Hopelijk gaat het vannacht goed (medicijnen zijn er pas dinsdag), want deze pijn is niet te harden.

En omdat slechte dingen nooit alleen komen, heb ik ook een brace gekregen, omdat ik mijn meniscus heb beschadigd. Maar... pluspuntje... spinnen gaat gelukkig nog goed :o)

Myrthestiek zei

Hoi Judith,

maagzuur kan je ECHT in de weg zitten, weet ik uit ervaring (3x 6 maanden tijdens de zwangerschappen). Ik hoop voor je dat jullie gelijk de juiste diagnose hebben. Zo'n maagonderzoek is geen pretje - helaas ook ervaring mee. Kun je niet tot je medicijnen er zijn gewone maagzuurremmers gebruiken, zoals Rennie of Graviscon?
Je hoofdeind wat hoger of een extra kussen kunnen ook al wat verlichting geven tijdens het slapen.

Lukt het lopen met de brace wel goed? Hoe krijg je nu ook je meniscus beschadigd ..... alle slechte dingen komen nu nooit alleen hé.

Groetjes Tessa

Lizet zei

Oei Judith, dat is heel pijnlijk! Zijn het van die langdurige pijnlijke aanvallen? Zo pijnlijk dat je echt even uitgeschakeld bent? Ik heb iets dergelijks opgelopen vlak na Dorrits geboorte (en dat na een half jaar van veel maagzuurproblemen). Een jaar en vele aanvallen later kwam onze nieuwe huisarts tot de conclusie dat het om een schimmelinfectie ging van slokdarm en maag, schreef medicijnen voor en het was over.

Ik hoop dat de medicijnen die je krijgt voorschreven je zullen helpen. En dan nog een brace ook... meid, het zit je niet erg mee!

Groetjes, Lizet, die eigenlijk wat buitenkozijnen van een tweede laag verf moet voozien nu het daar nog schaduw is, maar er niet veel zin in heeft.

gnaptor zei

getver judith wat vervelend! pijn, niet slapen, het nog minder kunnen hebben...
Nu maar hhopen dat medicijnen wel helpt. En een brace.... lukt t dan allemaal met de kids om je heen?!?!?

atelierbkh zei

Hoi Judith,
heel erg vervelend maagzuur, spreek helaas uit ervaring, na Mathé heb ik er el 3 jaar last van gehad:( en daar kun je echt veeeeeeel pijn van hebben.
heb toen geen medicijnen gehad want ik ging er in het begin mee naar de huisarts en ik gaf borstvoeding, dus moest het helaas zonder stellen.
heeeeeeel veel sterkte, hoop voor je dat het snel overgaat:)

Groetjes Bianca