zondag 30 november 2008

magische zomerbol bianca

en dit zijn ze geworden!!!:)jaaah mijn uitdaging is af!!!
na heel wat zwoegende uurtjes( en een goeie breistoel op zolder te hebben gevonden hebben we al een jaar staan, maar nooit geweten dat ie daar zo fijn voor was lol:) ) zijn ze eindelijk af!!!
met een heel mooi kabeltje en een hel van een hiel(sorry, de hiel is voor mij niet van herhaling vatbaar, heb nog nooit zo veel fouten gemaakt in een paar sokken) maar vind ze wel mooi geworden en ze zitten lekker!
en er zijn van die heerlijke cadeautjes uit komen rollen.
even een overzichtje(zonder die heerlijke pure chocoladereep:))

en de zijdezachtcreme kwamen er op het juiste moment uitrollen, want mijn gezicht(heb een erg gevoelige gezichtshuid met psoriassis op mijn kin en dat deed zo'n pijn en met jouw cremé er op was het zo verdwenen:):) dus het kwam als een geschenk uit de hemel(ehm bol) rollen:)en voor mijn handen is het ook erg lekker(ps het is dus nog goed:).
en de zoenzalf is met dit weer geen overbodige luxe want op de fiets is het erg koud en de verwarming in huis staat aan en de lucht is dus erg droog waardoor ook mijnlippen wat barstjes vertoonden(nu dus niet meer:)
de stekenmarkeerders heb ik gebruikt vanaf het moment dat ze er uit kwamen.
wat ik daar erg leuk aan vind trouwens is dat de bedeltjes die er aan hangen.... hier in zeewolde gemaakt zijn en ik ze zelf ook heb gemaakt:) ik heb namelijk in de fabriek gewerkt waar de metalen delen gemaakt zijn(gegoten uit tin en vervolgens verguld(gegalvaniseerd) ik heb ze zelf nog met de hand zitten vrezen en heb er nog een paar liggen thuis zonder het ringetje er aan en zonder de siersteentjes:) dus erg leuk om ook het eindproduct is te hebben. vind het erg leuk!!
eigenlijk is alles in de bol gewoon erg leuk!!
ik heb er van genoten en geniet nog steeds van de inhoud, want ik ga de zijdezacht echt nog bij je bestellen hoor!!
de reden trouwens dat ik wist wie je was vanaf het begin....... dezelfde labels als op de bestelde wol met ook nog hetzelfde handschrift, daardoor wist ik het erg snel:)
maar dat maakte het niet minder leuk.
dus Greetje..... bedankt ben erg verwend door je!!!
Groetjes Bianca5 opmerkingen:

Monique zei

Tjeeee, die sokken zijn erg mooi geworden, die staan ook nog op mijn te doen lijstje.
Leuk nog een eindresultaat te zien van de zomer vakantiebol.

Sokssawat zei

aahhh, ja inderdaad die labels!!! stom van me...er stond geen Sokssawat op, dáár had ik goed op gelet, maar ik was vergeten dat bij jouw bestelling ook zulke labels zaten. Nou ja, ik ben blij dat alles zo goed in de smaak valt en dat de Zijdezachtcreme nog goed is.... én dat je er goed tegen kunt!! Dat was wel even een gok, maar ik had hem iets anders gemaakt zodat ie zelfs voor de gevoelige huid kon. Mooi zijn die sokken zeg! Ik vond het patroon er ook vrij ingewikkeld uitzien. Goed van je dat je ze hebt afgekregen! En wat grappig dat je die stekenmarkeerders zelf mee hebt gemaakt!!!

Greetje

Een famke zei

Wat een leuke bollen heb jij gehad zeg! Daar zul je veel plezier van hebben gehad! Prachtige sokken, kan me voorstellen dat daar veel denkwerk in zat.

Ooh als ik dit allemaal zie dan krijg ik weer zo'n zin in een nieuwe ronde!!!!!!!

Christien, ook verslingerd aan Greetjes produkten:)

Sokssawat zei

*bloos*

atelierbkh zei

ja weer een nieuwe ronde:):):) ehm maar nu eerst de breabag breien:) die stond ook nog te wachten en de sloffen ben ik al aan begonnen, wel een andere dan de echte clogs
(heb het patroon wel, maar mijn engels is toch nie goe genoeg:) eerst een keer vertalen), maar ze worden wel vervilt.
nou greetje zelfs de oppasbaby mocht er van mij even van genieten, hij moest mee voorop de fiets en had zulke droge wangetjes, ik heb jou zalfje gebruikt ipv zwitsal:)
ik heb zelf ook een keer een zalf gemaakt, dat beviel ook erg goed alleen had ik zelfgemaakte kamillie olijfolie(olijfolie gemacereerd met kamille bloempjes voor 8 weken laten staan op de verwarming) die werkte ook erg goed,maar dat was echt een zalf, daar zat geen water bij, ook eentje wel met water, maar die stond te schimmelen na 3 dagen:(
en ik vond het zo'n werk voor een potje toen dat ik het daarna niet meer heb gedaan.
ik kocht nu bij de natuurvoedingswinkel voor 17 euro een potje:( doe je wel even mee, maar zoooooooo duur!potje was niet veel groter dan de jouwe.
maar ik denk dat ik maar eens bij je ga bestellen.

Groetjes Bianca die de sokken erg fijn vind zitten(en ze zakken niet af!ik vind het ook erg leuk hoe mathé steeds het boekje gaat lezen:) en stempelen:)