dinsdag 4 november 2008

MKB: Tot nu toe...

Hoi,

Inmiddels zijn we halverwege de voeten van Djerry's blokjessokken aanbeland. Tijd voor een fotootje van zijn 'buit' tot nu toe:
Een voetbalpuntenslijper en -lineaal. Een prachtige dromenvanger die Mauro heeft gemaakt. Hij past precies bij Djerry's oranje bed en daar zullen we hem eerdaags dan ook ophangen. Lekkere chocolade-voetbalkoekjes en een hoofdband met kralen erop genaaid (althans, wij denken dat het een hoofdband is, is dat het ook?). Djerry heeft hem nu om naar school en dat ziet er reuzestoer uit.

Ik moet nog ongeveer 7 rijen blokjes breien aan elke sok en dan kan ik met de teenminderingen beginnen. Ik heb de magische bol (uit het zicht van Djerry) opnieuw opgebold en de kadootjes wat meer naar de buitenkant 'verplaatst'. Er zit namelijk enorm veel wol op de bol en we kwamen voor ons gevoel maar niet dichter bij de kadootjes :o).

Hoe staat het met jullie bollen, Mauro en Finn?

Groetjes,
Judith en Djerry (vanaf school)

4 opmerkingen:

gnaptor zei

hahaha, wat een trots koppie! leuk zeg al die kadootjes om hem heen verzameld. brei ze!

maia zei

geweldig!
Ja, het is een stoere hoofdband. Mauro had hem op school gemaakt en vond het zo leuk 'borduren' dat hij er thuis nog een heeft gemaakt. Hier is vanmorgen ook uitgepakt! als ze straks thuis zijn, maak ik foto's.
je hebt wel gelijk dat de pakjes niet zo mooi verdeeld waren, de wol was dunner dan ik gewoon ben en zodoende beetje verkeerd ingeschat. Ik heb voor de zekerheid ook wat meer wol in de bol gedaan en dan nog de combinatie voor de blokjes, je gaat overschot hebben.
:-))) zo'n kidsbol is eigenlijk even leuk als een bol voor/van onszelf

Myrthestiek zei

Wow dat is een hele stoere, blije jongen op de foto.

Wat een kunstwerken allemaal!

Lizet zei

Schitterende haarband! Lekker stoer. Die dromenvanger is ook geweldig!