zaterdag 8 november 2008

Bianca en Mathe,


Vandaag gaan we er aan beginnen! Ik ben de afgelopen dagen ziek geweest en had helemaal geen puf. Nu eindelijk uitgezocht wat ik wil gaan breien:
Het is een koop patroon, puff the dragon. Maar als ik eventjes goed kijk naar de foto's moet het me wel lukken, denk ik. Nog even wat afmaken voor school en dan aan de slag! Hoe gaat ie bij de andere bolbreisters?

5 opmerkingen:

atelierbkh zei

die is wel heel stoer, ben benieuwd hoe die worden gaat!
zelf heb ik inmiddels bijna 1 slof af(nog ongeveer 8 toeren) en er zijn al heel wat cadeautjes uitgerold voor Mathé, hij vind het hartstikke leuk! voor herhaling vatbaar.ik zal proberen morgen een berichtje te plaatsen en foto's.

Groetjes Bianca

maia zei

Mooi! Er staan daar nog veel leuke kooppatroontjes hè.
Ik ben vandaag klaar met breien vd sloffen van Finn, er zit nog 1 kadootje vast in de bol, nog bedenken wat we met de rest gaan breien, eerst de sloffen wegen zodat ik weet hoeveel wol er nog ongeveer op zit.
Ik ben ook begonnen met Mauro zijn muts wat te verlengen, daarna op zoek naar een patroontje voor wanten, want dat zou hij liefst nog willen, geen idee of dat zou lukken met ongeveer 60 gr, straks dus wat zoeken op ravelry.
Ik voel me zelf ook niet zo best, daardoor meer tijd om te breien, want veel rondlopen lukt niet zo.

Judith zei

Hoi Maia,

Misschien kun je het restant van Finn's bol gebruiken voor Mauro's wanten? In principe past het bij elkaar, want de 'groenen' zijn hetzelfde.

Doeg,
Judith, die samen met Djerry benieuwd is wat jullie van de rest van de kadootjes vonden.

gnaptor zei

ja ziek zijn verhoogt wel de breiproductie. Voor Mink zn sjaal moest ik nog zoeken en denken en dat was teveel gedoe voor mn zieke hoofd. Maar rechtoe rechtaan breien, prima! Tantric top is af, mijn origami sokken zijn af, en.... mink zn sjaal is bijna af. blogje volgt!!

maia zei

Hoi Judith,
we hebben een super slab vrijgebreit en de sesamstraat cd! de rest zit nog in de bol. Viggo wou meteen soep eten met zijn slab, helaas had ik geen soep ;-)))
De cd heeft al opgestaan, bijna allemaal nieuwe liedjes, super dus!
Ik dacht eerst een muts voor Viggo te maken in de resten vd 2 bollen omdat het inderdaad mooi bij elkaar past, maar dat zagen de heren niet zitten, ze willen elk hun bol voor zichzelf opgebruiken.
Ik hoop morgenavond te bloggen als ik nog wat los of af krijg ;-)