donderdag 6 november 2008

MKB: Klaar!

Eergisteren heb ik de laatste toeren aan Djerry's sokken gebreid. Hij heeft ze direct aangedaan en met tegenzin vandaag weer uitgedaan. Kortom: de blokjessokken zijn goedgekeurd!


Niet alleen de sokken zijn een groot succes, ook de laatste kadootjes die uit de bol kwamen rollen, maakten mijn jongens (en mij) erg blij. Vooral de keeperhandschoenen zijn zeer geliefd. Ze komen ook goed van pas, want Djerry staat sinds kort regelmatig in het doel (zowel bij de training, voor-de-lol-partijtjes, als tijdens de competitie-wedstrijden). Een schot in de roos dus, deze handschoenen.

Wat kwam er verder uit de bol? Een pakje kauwgom ('deze is lekker pittig, mama...'), een bol sokkenwol om zelf te verven, een voetbalpotlood en -gum (vormen een setje met de lineaal en puntenslijper) en een setje vliegtuigjes voor Mateo (die zijn inmiddels het hele huis doorgevlogen en zijn daardoor dus niet op de foto gekomen).

Mauro, Finn (en Maia), heel erg bedankt voor deze fijne magische bol. We hebben er samen erg van genoten. En de kadootjes waren super. Djerry wil morgen zelf nog even een berichtje schrijven (hij slaapt nu natuurlijk al).

Doeg,
Judith

5 opmerkingen:

maia zei

Heel graag gedaan en blij dat het jullie bevallen is!
Ik had het beste cadeautje voor het laatst bewaard ;-)
Ik vind de sokken prachtig trouwens!!
Zelf niet meer zo opgeschoten, er is een breiwerkje voor iemand anders tussendoor gekomen dat iets meer werk blijkt dan ik eerst dacht. Hopelijk straks klaar en vanavond weer aan de bol breien.
Mauro zijn muts ook nog iets vergroten, zijn oren kunnen er niet helemaal onder.

Monique zei

Geweldig mooie sokken zeg, en wat een prachtig verwen pakket voor een voetballer!

gnaptor zei

stoerrrrrrrrrrrrr!! Echt heel leuk die keeper handschoenen!
En de sokken zijn ook geweldig geworden. Ja... moet ik nou toch ook maar eens aan de sokken...

maia zei

Mauro en Finn: we vinden je sokken mooi! En wij vinden onze cadeautjes ook leuk. Gisteren kwam het 'sein' waar we het ratatouille pakboekje van mochten opendoen!
Groetjes
Mauro en Finn

Lizet zei

Super pakket alweer! Die twee soorten garen geven de sokken trouwens een heel mooi effect.

Hebben jullie al een idee in welke kleuren de sokkenwol geverfd gaat worden?