zondag 2 november 2008

Kerstswap


Op de WOLabies-groep is het idee ontstaan om een kerstswap te gaan doen.

Wat is de bedoeling?
Een klein ornamentje te maken voor een ieder die meedoet en een extra voor je swapmaatje waar je aan gekoppeld wordt. Zo hebben we allemaal een eigen originele WOLabies-boom ;o).

Er is een data-base geopend om te inventariseren wie er allemaal mee willen doen; sluiting van inschrijving is 9 november a.s..

7 opmerkingen:

maia zei

ok! wat is de link van deze patroontjes? ;-)
Wat is Myrthe groot geworden!!

Myrthestiek zei

Ha ha, deze foto was alleen even ter inspiratie. Van het internet afgeplukt (http://www.americanmuseum.org).

gnaptor zei

ik zou het wel willen uitbreiden naar meer dan ornamentjes. zo kan iedereen zelf beslissen wat ze maakt. als het maar een kerst gerelateerd iets wordt.

Stel Olga (voorbeeldje) heeft niet veel tijd, kan wel geweldig koken, dan maakt ze misschien op de computer een top 10 toetjes lijst voor het kerstdiner. Maakt het mooi op, print het 15 keer uit (als er 15 meedoen) en verstuurd het. Juist allerlei verschillende dingen krijgen lijkt mij leuk. Ik vind een kerstkaart gemaakt door Mathe bijv. ook al geweldig. Gewoon veel post ontvangen met kleine presentjes en dat iedereen haar best doet om vanuit zichzelf de anderen het beste te wensen met de feestdagen.

en dan inderdaad een extratje voor je swapmaatje.

Hmmmm, klinkt net alsof het om de kadootjes te doen is , maar ik vind het gewoon een leuke andere manier van swappen en een kerstkaart: dat het kleine presentjes regent voor iedereen.


(even dubbel hier en op de wolabies)

Myrthestiek zei

Ben ik het helemaal mee eens. Ik moet bekennen dat dit bericht eigenlijk weer even snel tussendoor moest :(.

Dank, dank, dank, voor de aanvulling. Vooral de diversiteit aan mogelijkheden vind ik zo leuk, dus denk niet alleen aan breien bijv..

15 x hetzelfde maken gaat mij dan ook zeker niet lukken; ik kan niet zo tegen sleur LOL.

Heleen zei

Wat een super idee Taaabithaaaa ;-)!!! Creatieve geest heb jij, maar dat was al lang duidelijk. Nou ja, iedereen hier kan er wat van qua creativiteit..... Maar daar ging het nou niet over...ik doe ook mee met de kerst swap!

Jon zei

Maar heb je dan ook nog een eigen swapmaatje, of maken we allemaal voor elkaar en krijg je ook van allemaal wat?

Myrthestiek zei

Hoi Jon,

beide. Een kleinigheidje voor iedereen en een extra voor je eigen swapmaatje.