dinsdag 4 november 2008

mamma zijn mijn sloffen al klaar!!!

yahoooooo. afgelopen zaterdag kwam Mathé zijn magische bol aan, toen wij bij de post waren om die van mink te posten:) dus hij werd bij de buren gebracht. helaas kwamen die pas om 16.00 thuis:( dus nog wachten, en hij was zooooo nieuwsgierig:) s'middags konden we hem dus eindelijk openmaken ik kon alleen niet gelijk gaan breien, want we kregen bezoek en de dag erna ook weer(leuk die ongeplande familie bezoekjes:(:( :( ) , dus vandaar de oh zo late reactie en gisteren was ik zo druk met de oppaskinderen en het huis dat ik er eigenlijk niet aan heb gedacht:((schaam schaam)
maar Mathé was o zo blij, hij zag als eerste een bol ingepakt in een geweldige bob de bouwer tas, daar is hij heel erg blij mee(het wordt alleen geen school tas, maar een op pad tas, want op school gaan ze er niet zo heel zijnig mee om:( en dat vond hij zonde)en dan dat boek van beethoven, hoe verzin je het:)
heel erg leuk tot nog toe!!! dus namens Mathé ....... dank je wel en de kleuren vond hij erg mooi! dus dat habben jullie ook al zo goed uitgezocht, het word alleen geen rugtas, maar een paar soksloffen(daar kan ie er maar niet genoeg van krijgen:)) dus dat wilde hij er van zij hij zaterdag avond. en wat zei ie de volgende morgen......:) mamma zijn mijn sloffen al af????? zou het nou zo koud geweest zijn of iets anders:)
en dit gebeurde er met de doos:)
oh en ik heb een compromis gesloten met hem.... tot hij naar bed gaat brei ik voor hem en daarna voor mezelf:) dan komt het allemaal af:)
Groetjes en nogmaals heeeeeeel hartelijk bedankt namens Mathé(en ook namens mij)


6 opmerkingen:

gnaptor zei

huh?

atelierbkh zei

sorry hij ging een beetje te snel, maar nu is hij er wel:)

gnaptor zei

haha, vandaar zijn mijn sokken al af :-)
de wol vilt denk ik niet, ik weet niet of dat de bedoeling is bij de slofsokken die je gaat maken? enne.... er komen kleine gele dingetjes nog aan in de wol. Die moet je er dan misschien uithalen als het sokken worden. Je snapt het wel als je het tegen komt.....

atelierbkh zei

ik had die gele dingetjes zien zitten, ik brei ze gewoon mee en dan hangen we er een paar aan de sloffen:) en ze worden niet vervilt,maar heel strak gebreid, misschien kunnen er zelfs 2 paar uit:)

Groetjes Bianca

Myrthestiek zei

Mooi pakket!

Goed compromis heb je kunnen sluiten met hem :o).

Lizet zei

Mooi pakket alweer! Zo te zien is de ontvanger er erg blij mee. Erg goed bedacht trouwens, om het in een doos te sturen. :-)