dinsdag 4 november 2008

Flabbergasted

Wordt er een pakket gebracht hier, maar we verwachtte helemaal niks... Voor Tara staat er op de doos... En wat zit er in, een prachtige magische handgesponnen bol met heerlijke kindertekeningen!! Tara is verschrikkelijk blij verrast! Ze zegt wel meteen dat ze ook voor iemand een bol wil maken (daar was ze ook al mee begonnen indertijd). Nog geen foto's, maar ik beloof jullie op de hoogte te houden. Dit vind ik echt verschrikkelijk lief en ik vermoed ook wie de weldoenster is.
Gôh, wat is het lang geleden dat ik hier op het blog ben geweest. Ik ben nog maar zo weinig online.... Nu moet ik wel weer om de belofte na te komen:-)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

mooi, het pakket is aangekomen :-) De bolmaakster zal blij zijn om dat te horen. Ze is er het hele weekend mee bezig geweest en vond het super om te doen!

atelierbkh zei

hoi Iris,
ik weet niet of je het leuk vind om voor tara een bol met ons oppaskindje te ruilen? hij vond het zooooo leuk, dus die zouden dan samen kunnen ruilen als je wilt.wij(oppaskindje en ik) maken er 1 voor haar en zij een voor hem. oh ik moet hem wel breien, want zijn moeder kan niet breien:)

Groetjes Bianca

maia zei

zo leuk!!! ik had er al een vervelend gevoel over, dat het zo voor Tara mis liep terwijl zij er van in het begin zin in had, maar zo slim was ik nu ook weer niet van zo iets te bedenken!
Het is hier toch echt een super groep!!!

Anoniem zei

een bol van Tara wordt ook door het bolmaakstertje gewaardeerd hoor! (die dus nog niet kan schrijven, niet dat hier een mamma zit te lobby-en om een bol :-))Niet dat we het daarom gedaan hebben!! Eigenlijk had ik op de doos moeten zetten: film Tara's gezicht als je deze doos opent. Het ging ons nl om de verrassing :-)

atelierbkh zei

ja tuurlijk..... sorry, is natuurlijk ook veel logischer en die verdient het ook zeker!!!
zo bedoelde ik het namelijk niet, het was eigenlijk meer een speling van mijn gedachten omdat zij er graag een wou maken en omdat mijn oppaskindje het ook zou graag wou, dus niks slechts bedoelt naar de bolmaakster!!!! juist mijn complimenten, vind het erg lief!!!
het was alleen een idee.(een iets te ondoordacht idee Sorry!!!)

groetjes Bianca die weer even haar hersens aanzet, misschien komen er dan normale dingen uit

atelierbkh zei

OH en ik ben zeer nieuwsgierig wie die lieve weldoenster is!!!

Groetjes bianca

Anoniem zei

Zo begreep ik het ook helemaal hoor! Juist een hartstikke lief aanbod. En ik me weer zorgen maken dat ik niet inhalig klink :-)

En wie de bolmaakster is, ik denk dat Tara inmiddels wel een idee moet hebben :-)