zondag 30 november 2008

jaaah mijn soksloffen zijn klaar:)


ja dat was mathé zijn eerste reactie toen hij de sokken zag:)
hij heeft er prachtige cadeau's uit gehad, en we hebben nog een klein beetje wol over. aan de wol zatten allemaal gele autotjes geregen, maar die hebben we maar niet meegebreid:) loopt zo lastig een rubber autotje onder zijn voeten:)
het zijn hele simpele slofsokken, maar ze zitten hem goed en hij draagt ze nu al veel(zijn 1 week dagelijks gedragen:))
hij vond de handpoppen geweldig, vooral dat ie iedereen achterna kan zitten als spook, met name de poesjes (die in de herfstvakantie gekomen zijn) die hebben het flink te verduren.
maar alle cadeau's waren even leuk, de tas is al een paar keer meegeweest naar oma en ook een keer naar school. en hij gaat mee zodra we met z'n drieen weggan waar ook naartoe.
even een overzicht van de cadeautjes. de carsknikkers staan er niet op, want waar die allemaal heengerold zijn weet ik even niet(sorry)
handpoppen en stempels


mooie wol om te spinnenlekker tekenen puzzelen en noteren


poster voor aan de muur.


ja en zo begon het dit avontuur!.
Mink Tabitha en Fea, jullie hebben een Mathé een mooie bol gegeven en erg hard jullie best gedaan. Mathé was erg blij met de slofsokken en de cadeau's.
BEDANKT namens Mathé en Bianca


2 opmerkingen:

gnaptor zei

graag gedaan! Fae heeft met veel aandacht en liefde de kikker gemaakt. Mink het spookje. en fijn om weer wat van je te horen. Ik vond je zo verdacht stil! OOk de nodige zieken gehad??

atelierbkh zei

nou zelf de tijd niet gehad om echt ziek te zijn, maar was ook niet fit, maar alle oppaskinderen hier een paar dagen herstellend gehad(lees ergste ziekte weg, maar het vervelende gedrag mocht ik nog 2 dagen hebben:( en een paar keer kinderen thuis omdat de juf ziek was en mathé 2 dagen thuis omdat het zoooooooooo spekglad was dat ik niet kon fietsen(ook bijna niet lopen, maar 6 km lopen over ijs.....dat deden we maar niet.en zelf iets te veel stress gehad ivm familieperikelen(zusje, moeder en Mathé zijn school) daarnaast moet maurice allemaal nieuwe broeken, shirts en truien want hij kwam er ineens achter dat ie met een gekochte broek(die zijn hem altijd te kort, maar het is dan wel een merkbroek hoor(dat wil ie altijd))toch wel voor schut liep....duhhh, dus ik moet nu ineens toch zelf zijn kleren gaan maken want hij was het zat om in te korte shirts en broeken te lopen die dan ook nog eens te wijd zijn(heeft waarschijnlijk zijn zusje gezegd).
dus ik word hier flink aan het werk gezet, maar........ ik heb weleen droger gehad en die scheelt me wel uren werk:):) dus dit waren mijn afgelopen weken zo'n beetje

en s'avonds was ik blij als ik mijn bed in kon(soms om 20.00)

en nu......nu ga ik alleen nog wat kleren maken voor maurice en lekker weer rustig aan doenen genieten van de sint en de rest dat komen gaat.
want de 24 is Mathé ook nog jarig en daar wil ik dit jaar iets leuks voor doen:)

Groetjes Bianca