woensdag 26 november 2008

Magische zomerbol

Hij is helemaal leeggebreid de magische bol, en we zijn echt heel ergverwend, en is al gezegd, maar de wol is zooo mooi geverfd, echt prachtig! De BSJ is bijna af, nog een paar toeren, helaas net niet genoeg wol, geeft niks, dus ik heb iets bijgeverfd, en dat moet er nog even aan gebreid worden. Ik denk wel dathet een jasje is voor de baby, voor Nina is ie te klein. En kan ie voor zowel een jongen als een meisje?
In de bol zat een heel leuk schortje voor Nina, lieveheerbeesbal, echt hele mooie stekenmarkeerders, ook een boerinnetje met haar man en sterretjes en twee handjes, oja en een enorme bonk kaas, allang op ;-) chocola..ook op, goed geraden, prachtige wereldwinkel kaars en armbandje, en niet te vergeten een heel heel mooi babymutsje en slofjes!
En snoepjes van de heks van Oudewater..
de laaste hint van wie de bol heeft gemaakt.
En heb ik het goed?
Heel heel heel erg bedankt bolmaatje, echt een geweldige bol om te krijgen!!!
5 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Geweldige kado's. De BSJ ziet er mooi uit, ik vind wel dat het jongens en meisjes kan.

Leuk dat je het nog kan posten voor de aankomst van de kleine :o).

Groetjes Tessa

Anoniem zei

Wat móói allemaal! Die fatima-handjes-stekenmarkeerders, geweldig! En wat wordt dat jasje mooi! Tuurlijk kan die voor jongens en meisjes.

groetjes Greetje

Lizet zei

Echt heel leuk, die BSJ. Wat mij betreft ook helemaal neutraal. Mooie spulletjes zaten er in die bol!

Olga zei

Haha, ja dat dacht ik dus al Heleen!! Maar geeft niks hoor dat van de wol te weinig, het zijn maar 5 toeren ofzo nog, en als de baby net zo snel groeit als Nina dan kan hij of zij hem al heel snel aan, echt geen probleem!!
Heb jij trouwens mijn pakje gekregen?
Groetjes,
Olga

Kurt Van zei

Mooi allemaal!
eventueel kan je het jasje met van die houtje-touwtje dingen knopen, dan hoef je misschien niet bij te verven en breien?
ik vind het zeker ook passen voor een jongen.