donderdag 31 december 2009

Hallo Allemaal,

Hierbij een MB update van een FT werkende mama die eigenlijk nog steeds wenst voor 48 uur per dag... Hoewel... die had ik waarschijnlijk ook volgepland met vanalles-en-nogwat... (mezelf kennende).

Zo zag het eruit met de kadootjes nog in de bollen.

Doordat de twee draden afwisselend gebreid worden krijg je idd een heel mooi regenboog-marmer-effect... en een heel fijn breiwerk. Echt mooi!!
Enig nadeel: het Schiet Niet Op op pen 3, als je gewend bent op pen 4/5 minimaal te breien... en liefst grote-stappen-snel-thuis werkt... Dan is dit echt een enorme test voor je geduld...
Breiwerk tot nu toe:Afbeelding toevoegen




Ik brei nog steeds stug verder, maar onderbreek t af en toe voor andere projecten (mutsen voor collega's haken, kraamkado haken voor mijn zusje). Het vordert dus wel, maar langzaam.

Het heen en weer mee nemen in de trein was ook nogal eens lastig (vooral als je net op een punt zit dat je achter een kadootje blijft haken). Vooral het gewicht van bol+kadootjes was best zwaar, dus heb ik (heel slecht van me) de bollen afgewikkeld.. en heb de kadootjes nog heel lang dichtgehouden.
Vorige week (vlak voor kerst) hebben we samen de kadootjes 1 voor 1 uitgepakt, want onze nieuwsgierigheid won het van het geduld...
Wat een Feestpakket zeg! WAUW! Complimenten voor mijn MBmaatje...
Hoewel ze me nog nooit heeft ontmoet of gesproken, heeft ze goed ingeschat wat ik leuk zou vinden.
Overzichtsfoto






Phildar boek Modeaccessoires (haken en breien), notitieboek met kaart omslag, wasbare wattenschijfjes met lotion&waszakje (mist op overzichtsfoto), retro theemok (sorry thee is al opgeborgen), haaknaalden etui, rolmaatje, haaknaalden, breibakens, minisockblocker-keychain, en voor Iris: muisje met reiswiegje en dekentje.
Haaknaalden etui...












mooie felle kleurtjes, velours aan de binnenzijde en op t witte band kan je schrijven welke maat het is... gelijk in gebruik genomen!

Wasbare wattenschijfjes... met gezichtslotion en waszakje...

Gepersonaliseerde Rolmaat... met naam en mooi vilten bloemetje...
Rolmaat heeft 1 zijde met cm, 1 zijde met inch...
erg handig als je ook engelse patronen hebt...
Bovenaanzicht bloemetje...

Groene glazen breibakens... (kwijl... moooi!!! bijna zelfde kleur als onze eend, dat hele felle groen).

Mini Sock Blocker - Keychain... (met als comment op het pakje: "oefenen voor het echte werk")
mooi wolletje zit erbij zeg!


Kadootje voor Iris: tasje met bloemetje = reiswiegje muisje, muisje, dekentje...

Iris is gek op muisjes! waarom? geen idee, maar ze heeft een van dat grote zweedse warenhuis, die ging tot nu toe steeds mee naar bed.. maar nu ze beebiemuisje heeft moet die dus ook mee, en dekentje ook... als ze beneden is loopt ze met de pop in de kinderwagen en muisje in tasje erbij gezet...
Aan de rechterkant op de foto zie je trouwens de retro theemok nog beter... en in het midden: correcte kleurweergave van de mooie rolmaat...

Notitieboek met kaft (geplastificeerd) met kaart van Lelystad... waar bizar genoeg, zowel ons huidige als ons oude adres opstaan...


Maatje, ik ben er echt HEEEEEL erg BLIJ mee... wat een verwennerij zeg...
En wat me niet vaak gebeurd: ik ben even met stomheid geslagen...
Heel Heel erg bedankt!


Liefs,

Esther
**die benieuwd is of de tigste wijziging in de blog nu eindelijk ervoor zorgt dat t er een beetje normaal uitziet... dus bij deze excuses als het er rommelig uitziet.. ik snap t ook nog niet helemaal!**


























6 opmerkingen:

Een famke zei

Sjeetje zeg, ben ook behoorlijk onder de indruk! Wat een gaaf idee die wasbare wattenschijfjes! Waarom nooit zelf bedacht? En zoveel zelfgemaakte spulletjes, hier zit heel veel werk in zeg!

Heerlijk!!!!!!

Groetjes Christien, die om 2 uur 'snachts toch maar eens het bed op gaat zoeken.....

Maia zei

Wat een mooie cadeautjes!
En ik vind het breisel echt^prachtig worden!! Hup Esther, volhouden met de dunne naalden ;-)
Ik heb er ook heel lang over gedaan, maar vind het inmiddels minder erg om met dunnere naalden te breien, omdat het resultaat weer eens helemaal anders is dan met dikkere wol.

Monique zei

Wat een MEGA verwen pakket heb jij gekregen zeg, GEWELDIG!
Je breiwerk wordt echt heel mooi, gewoon volhouden. en wat heeft je maatje veel zelf gemaakt zeg, heel mooi allemaal, het haaknaalden setje vind ik mooi, maar die wasbare wattenschijfjes, wat een idee zeg. Heerlijk. Het Rolmaatje, zal echt je maatje worden! Prachtig. Eigenlijk is alles prachtig.

Jon zei

Prachtig allemaal, maar WAT brei je nou precies? Of lees ik daar nou gewoon overheen?

Myrthestiek zei

Wat heeft je maatje zich toch weer uitgeleefd in deze bol. Echt weer geweldige ideeën zelfgemaakt!

Wat mooi wordt het breiwerk met de twee verschillende bollen. Echt TOP!

Tucana's Dream zei

Mijn allereerste magische bol ooit kreeg ik ook van deze persoon. Ik maak er sindsdien altijd een spelletje van om die persoons bol eruit te pikken. Bij deze, gevonden ;o) en wat heeft ze er weer iets heerlijks van gemaakt!