maandag 7 december 2009

MB: Eindsprint

Hoi,

Eindelijk weer eens een berichtje over mijn magische bol. Veel tijd om te breien heb ik niet gehad de afgelopen tijd, maar ik heb mijn best gedaan om elke dag een paar toeren te kunnen breien (dat therapeutische breien, remember?). Mijn sokken zijn bijna af. Nog een paar toeren en dan ben ik bij beide sokken aan de tenen toe. De laatste loodjes. En wat rijmt er op loodjes (om nog een beetje in de sfeer van Sinterklaas te blijven)? Kadootjes.....


Uit mijn bollen kwamen een schuimrubberen kangaroetje en een mini-boekje van Klein Duimpje rollen.
En gister en vanmorgen breide ik een 'Haaienhapje' los :o).

2 Vetbollen voor de vogels, ik ga er zo een plekje voor zoeken in onze tuin. Voor het raam, ik vind het altijd zo leuk om de capriolen van vooral koolmezen te zien :o). En een DVD over de witte haai. Doodeng vind ik die beesten. Maar Djerry is helemaal blij. Hij heeft sinds kort een fascinatie voor haaien (en walvissen) ontwikkeld (op zijn verlanglijstje voor Sinterklaas stond ook een haaien-infoboekje). Wat een toeval hè?
Ik weet nog niet of ik zelf de DVD ook ga bekijken. Vind haaien echt zulke griezelige beesten *koude rilling*. Net als krokodillen, daar kan ik ook niet relaxed naar kijken (ben zelfs een keer weggelopen bij een live-optreden met die monsters). Ik ben toch soms zo'n watje (maar ik ben wel dol op achtbanen, dat dan weer wel ;o).

Ik trek nog even een sprintje vandaag en zal dan mijn bijzondere ribbel-sokken showen :o)

Doeg,
Judith, met nog 3 kadootjes te gaan en een boel sokkenwol over.


3 opmerkingen:

Monique zei

Ben erg benieuwd naar je sokken Judith. En je hebt er ook al aardig wat cadeautjes uit los gebreid. En ja, Haaien vind ik ook erg eng, maar die films zijn meestal wel mooi geloof ik.

Een famke zei

Grappig dat het weer zo'n schot in de roos is!
Leuke cadeautjes!

Lizet zei

Hmm, ik denk toch ook niet dat ik zou blijven zitten bij een 'optreden' van witte haaien. Zo te lezen was het een wat haaierige bol.
Vetbollen voor de vogels, super! Hier hangen er ook wat voor die dingen vlak bij het raam en we hebben veel vogels in de tuin. Helemaal geweldig!