zondag 6 december 2009

Update herfstbol

Het breiwerk, maar het is nu veel te donker.... prachtige heldere kleuren, breit lekker weg (al schiet ik niet op, maar ik ben nou eenmaal een 'op m'n gemakkie' breister. De col is simpel, het enige bijzondere is het randje rondom, maar ik vind het prachtig bij de kleuren passen en zie uit naar het eind resultaat.
Vinden jullie hem niet geweldig! kerststalletje gemaakt door Blossom met hulp van Tinker. Alles gekleurd en geplastificeerd zodat ze er ook mee kunnen spelen.
Bolletje glim, aan deze dames welbesteed ;) Glim is altijd goed, we zijn hier net eksters. En een prachtige bol zelfgeverfde (?) sokken/handschoenenwol, maar die moet ik morgen nog een keer opnieuw op de foto zetten, want hij doet nu geen recht.
Wat een verzameling he! Links achterin zie je nog Jessie haar kadootje, erg leuk. De twee tasjes, de bollen en het kerststalletje. Poehee, en ik ben nog niet eens klaar met breien!
En het meest gewaardeerde object uit deze bol (door Ron dan):Tadaa! een mannelijk tasje voor Ronald zijn bogway. Kijk, hij voelde zich helemaal gewaardeerd door mijn maatje, namens hem: hartelijk dank!

Zo, dat was mijn update, maar ik zal nog een foto maken als het licht is om de kleuren van de wol beter te laten zien.
Ik geniet, maatje, dank je wel! Het is ook allemaal zo lief afgewerkt met briefjes en mooi ingepakt... heel mooi verzorgd allemaal!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel fijn dat jullie er zoveel plezier aan beleven! Ja, en ik kon Ron toch niet in de kou laten staan, nu hij eigenlijk ook een Wolabie is!!
De kerststal is prachtig.
De sokkenwol is inderdaad zelfgeverfd, ook met Jacquard.
Veel plezier nog met breien en uitpakken ;-)

Lizet zei

Leuke spullen heb je al gevonden in je bol.
De col ziet er heel goed uit, zal vast lekker warm zitten als ie af is.

Olga zei

Mooie wol!!! ziet er allemaal erg leuk uit!!

Monique zei

Mooie kleur van je col, en wat een goed idee van dat kerststalletje, knap gedaan hoor.

Een famke zei

Oei wat een verwennerij! En wat goed dat aan Ron gedacht is. De wol lijkt prachtig!