dinsdag 1 december 2009

MB: Ook halverwege

Halverwege mijn sokken, maar nog niet halverwege mijn bollen vermoed ik :o)

Het spannende rammelende pakje, dat na anderhalve dag hap-snap-breien loskwam, bleek een kadootje voor Djerry. Een blikje met een houten zelfbouw-vliegtuigje. Namens hem: bedankt!

Het paarse 'ding' (tja, omschrijf dit model maar eens :o) is één van mijn sokken inclusief grote hiel. Het ziet er wonderlijk uit, zo met de afwisseling tussen liggende en staande 'ribbels', maar de sok zit heel fijn. Én ze zien er lollig uit als je ze aan hebt. Succes dus!

De ondervoet brei ik (denk ik nu) gewoon recht en dan aan de bovenkant ga ik door met de ribbels en hibbels :o).

Deze sokken inspireren me met ideetjes voor nieuwe sokken. Ik heb 2 patronen in mijn hoofd zitten (ik ben ze mentaal aan het uitwerken LOL). Ik gok dus dat dit magische paar 2 staartjes gaat krijgen ;o)

Doeg,
Judith, met een paarsige nagelriem. Ik kan precies het spoor volgen waar de draad door mijn handen en langs mijn vingers gaat :o)

6 opmerkingen:

Lizet zei

Vast mooi, die paarse vinger.

De sok ziet er geweldig uit, leuk patroon dat mojo. En die Djerry boft toch maar!

Een famke zei

superleuk, die wil ik ook echt een keertje maken.
Misschien ook wel leuk met dikkere wol als sloffen....

Karlijn zei

Wat een grappig patroon. Ziet idd niet meteen uit als sokken, meer als beenwarmers ofzo. Ik denk dat ik die ook maar eens ga proberen te maken. Ik ben benieuwd of ze makkelijk afzakken.

Beetje uitgerust inmiddels?

Myrthestiek zei

Die sokken zien er geweldig uit zonder voet er in ;o).

Ik ben benieuwd hoe al die ribbels dragen. Vind het wel een erg leuk patroon.

Monique zei

Wat worden die sokken geweldig mooi judith, en een paarse vinger, ach een kniesoor die daar naar kijkt. Kleurrijke vingers zijn we hier toch wel een beetje gewend, toch?

heleen zei

ik heb dat patroon ook bij mijn favorieten gezet, ziet er erg geinig uit! En de kleuren van je wol komen er goed mee uit. Lucky Djerry met z'n vliegtuigje! Hoe gaat het eigenlijk met z'n dreads?

groetjes Heleen