maandag 1 september 2008

Ahum

Misschien onbeschoft maar het is 1 september en ik heb mijn bol nog niet ontvangen. Aangezien er hier in het gebouw in het verleden al meer pakjes zijn "kwijtgeraakt" wil ik heel graag weten of de bol al verstuurd is of niet want dan kan ik namelijk op wacht of op jacht!

Groetjes Wendy

9 opmerkingen:

Lizet zei

Hoi Wendy,

Vervelend joh, dat wachten. Tot nog toe is het met deze groep mensen altijd goed gekomen, maar het kan gebeuren dat een pakketje wat verlaat is. Dus ik hoop dat je maatje hier anoniem een berichtje wil achterlaten met de huidige stand van zaken.

Myrthestiek zei

Hoi Wendy,

dit is ook een beetje een fout van mij. Ik heb zaterdag een mailtje van haar gekregen dat ze heel erg haar best deed de bol afgelopen weekend helemaal klaar te maken voor je zodat het vandaag of uiterlijk morgen verstuurd wordt naar je. Sorry, het was me nog niet gelukt het op de blog te zetten :(.

Groetjes Tessa

Wendy zei

Okay, gelukkig. Was al even bang dat ik weer op zoek moest. Er worden hier regelmatig pakjes aan buren gegeven die het dan vergeten langs te brengen en de postbode die dan vergeet een briefje in onze bus te doen. Dus dan wacht je echt weken op je pakketjes.

Maar ik zal mijn geduldig wachten netjes hervatten en begin nu toch wel erg nieuwsgierig te worden!

Groetjes Wendy

Judith zei

Hoi Wendy,

Ik voel met je mee hoor. Ik kreeg mijn vorige magische bol 2 weken ná de officiële sluitingsdatum. Niet leuk, maar ja, soms zitten dingen tegen (de bol zelf, familie-omstandigheden, de post, enz). Nog efkes geduld, als het goed is, duurt het niet lang meer voor jouw bol er is.

Doeg,
Judith, die 4,5 jaar op d'r jongste spruit heeft gewacht en dus haar portie ongeduld wel heeft opgebruikt voor de rest van d'r leven ;o)

Myrthestiek zei

Uuuh, Judith je geduld of je ONgeduld? :)

Judith zei

Goh wat stom, GEDULD bedoelde ik natuurlijk. Mijn portie ONgeduld is alleen maar toegenomen is de loop der jaren ;o)

Doeg,
Judith

Myrthestiek zei

ROFLOL, dat hadden we nog helemaal niet gemerkt hoor :D

Anoniem zei

Oh Wendy, ik vind het zo erg dat ik 'm nog niet verstuurd heb!!! Ik heb de laatste tijd nogal last van stress en dat alles te veel wordt, maar wil eigenlijk niet dat dingen als dit daaronder lijden... Dat gebeurt nu toch en dat vind ik echt vervelend.
Anyway, je bol is niet kwijt, ik doe mijn best en hij komt er echt aan hoor!

Wendy zei

Oh maak je niet druk joh! Wat mijn moederlief altijd zegt: wat in het vat zit verzuurt niet! (en dan met een twents accent).

Zolang hij maar niet kwijt is geraakt in de post. Laat je niet haasten, soms gaat het leven nou eenmaal sneller dan je kan bijbenen. Het heeft helemaal geen nut om dan in de stress te raken van een bol die wat langer duurt, gebruik die energie maar lekker ergens anders voor. Ik vind het helemaal niet erg om te wachten.

Om er nog maar een cliche tegen aan te gooien:

Als het niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat.

Liefs Wendy