woensdag 17 september 2008

even wat van me laten horen.

Ik ben nog druk aan het breien , Ik had natuurlijk de muts al geshowd, nu ben ik er een sjaal bij aan het breien en die is eigelijk bijna af alweer.
(nog ongeveer tien cm breien)
Ik heb al heel wat kadootjes vrijgebreid, een mooi zakje voor stekmarkeerders en een naaldenmapje (allemaal zelfgemaakt met prachtige roosjes) een lekker rozenzeepje Lekkere thee!

Ik begin nu pas aan bol twee maar heb de sjaal dus ook al bijn af, ik denk dat ik van de rest een babyshrug voor Rosa wil maken (tips voor goede patronen? welke had jij voor Sterre gemaakt vorige keer christien?)

Ik zit nu midden in de verhuizing , momenteel inpakken, volgende week sleutel , klussen in het nieuwe huis, verhuizen, klussen in het oude huis, dus veel breitijd zal er niet zijn helaas :( de tweede bol komt dus even stil te liggen maar na de verhuizing ga ik meteen verder en hou jullie natuurlijk helemaal op de hoogte!

Lief maatje ik geniet erg van de bol, dank je wel!

Groetjes serajah

2 opmerkingen:

Monique zei

Toch knap dat je tussendoor toch nog tijd hebt gevonden om al zover te komen. En wat leuk dat je al bijna twee projecten af hebt en nog wol over. Dat is een luxe probleem. geniet daar maar van, en succes met je verhuizing.

Een famke zei

Hoi Serejah.
Dat was de tigereyescarf. Die staat gewoon bij de linkjes van de vorige swap. Wel een aanrader!!!

Christien