woensdag 24 september 2008

Sneeuwen

Oke, iemand heeft het al genoemd, maar dan maar even in de herhaling: voordat we ons op het KAL-geweld en de Kidsswap gaan storten, zou het erg leuk zijn als we de MB-swap leuk kunnen afronden. Ik ben toch wel erg benieuwd naar de gebreide resultaten van de bollen (ja maatje, ook die van jou!). Het zou sneu zijn als al dat werk waar zoveel tijd en energie ingestoken is (door zowel maaksters als ontvangsters van al die mooie bollen) onder zou sneeuwen.
Toch?

6 opmerkingen:

Lizet zei

Hoi Greetje,

Inderdaad erg vervelend als je het gevoel hebt dat de MB ruil ondergesneeuwd gaat worden. Helaas, vooral voor de maakster, gebeurt het in iedere swap dat de ontvanger er niet aan toekomt om te bloggen over het brei- en afwikkel proces. Zelf heb ik de ervaring dat bij een MB ruil de ontvangster pas na een jaar klaar was met breien. En dan had ik nog geluk, want diverse deelneemsters hoorden nooit meer iets van de ontvangende kant.
We hebben geprobeerd om de mogelijkheid tot verslag doen zo optimaal mogelijk te houden door deze blog aan te maken, heel veel meer kunnen we helaas niet doen dan af en toe een oproepje te plaatsen inderdaad.
Ook ik ben reuze benieuwd naar alle resterende ervaringen en verslagen. Van Olga weten we dat ze in een verhuizing zit en uit eigen ervaring weet ik dat dit veel omslachtiger en tijdrovender is dan je in de eerste instantie denkt.
Op zich denk ik dat de alledrie de evenementen (Magische Bol, KAL en Kids naast elkaar kunnen bestaan, vooral omdat die laatste heel kleinschalig is).

Een famke zei

Ben ook nog steeds in afwachting naar wat mijn maatje ervan gemaakt heeft.....dus ik sluit me aan!
Niet om iemand op te jagen hoor, maar pure nieuwsgierigheid!
Idd wanneer we op iedereen moeten wachten dan duurt het waarschijnlijk te lang voor we met iets nieuws kunnen beginnen....

Anoniem zei

Ja, tuurlijk kan dat naast elkaar bestaan. En ik vind sowieso dat het hier op de groep fantastisch goed loopt. Maar laten we die laatste bollen niet vergeten. Ik zou het zo vervelend vinden voor de meiden die de laatste bollen hebben gemaakt! En natuurlijk ben ik reuze benieuwd naar alles...... dus meiden, voel je niet opgejaagd, alleen maar gestimuleerd!

atelierbkh zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
atelierbkh zei

hoi maatje wees gerust(ja ik weet al dat jij het bent:) zonder het al af te hebben)ik heb 1 sok klaar, zal er zo een fototje maken en mijn tot nog toe uitgebreidde cadeautjes:) het kleine schattige boekje hoe verzin je het!!:) Mathé vond het boekje geweldig en heeft het zich toe geeigend, hij heeft er met de stempeltjes in gestempeld:)
en het stekenmarkeerderzakje is ook al zo mooi!!!

ik heb nu 2 cadeautjes uitgebreid, 1 bijna, en ja de breinaalden, waren er al uit voor het breien natuurlijk
vanavond plaats ik een berichtje met foto's.
en sok 2 is ook al flink bezig! hoop eind van de week klaar te zijn.

groetjes je maatje:)

Anoniem zei

goh, hoe weet je dat nou zo snel? ;o) Ik ben blij dat je het tot nu toe leuk vindt (en Mathé)

Hmmm, ik bedoelde het dus ECHT niet om op te jagen hoor! Ik wilde alleen even laten weten dat we niemand vergeten, ook de laatste maaksters niet.

Zo, en laat die foto's nu maar snel komen LOL