dinsdag 2 september 2008

Shrug in progress

Voilà, mijn shrugje tot nu toe. Ik heb besloten toch maar verder te breien, nog eens goed gepast, nagemeten en gerekend. Ik denk dat het toch zou moeten passen. Ik heb onderaan een klein boordje met gaatjes en voor de rest brei ik gewoon jersey, de wol is zo mooi dat ze niet veel nodig heeft, vind ik.
Uit mijn bol kwamen al een lief zakje dat ik voor haakpennen ga gebruiken, een boekje voor Viggo en 2 buttons (staan niet op de foto). Je ziet ook de chocolade (nog niet op!), het boek (ik ben aan het lezen en ik vind het goed!) en het cadeautje dat nog niet open mag en me meer en meer intrigeert.
Gauw verderbreien nu ;-)

6 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Wat breit deze wol mooi op. Prachtige kleurscharkeringen en al hele leuke kado's.

Anoniem zei

Hihi, verheug je niet teveel op het laatste pakje, het is meer de ontknoping van wie je maatje is.....maar dat weet je waarschijnlijk al, ben benieuwd!

Ben het boek zelf nog aan het lezen, moet soms wel lachen bij sommige stukken.....had het misschien eerst uit moeten lezen.....het is soms nogal, ahum, overromantisch.....als je snapt wat ik bedoel.....

Maia zei

hey Bolmaat!
ik weet nog niet wie je bent, dus het blijft spannend, hoor.
Zoals je ziet, de wol breit prachtig op.
Ik heb al in geen 2 jaar nog een echt boek gelezen, altijd het idee dat dat niet zo lukt met de kinderen en de tijd zonder kinderen is zo beperkt, maar vanmiddag lekker zitten lezen op de bank terwijl ze aan het spelen waren na school, zalig!

Lizet zei

Wat een mooie wol! Breit inderdaad mooi op. Leuk he, pakjes waarmee je tot het laatst moet wachten. Zelf kwam ik erachter (soms ben ik wat traag ja) dat er namen op de pakjes staan die in mijn bol zitten en ik ze dus niet zomaar lukraak mag uitpakken, LOL. Straks weer even wat foto's maken.

Monique zei

Mooie wol/shrug wordt dat zeg! en wat een mooi klein zakje. Leuk hoor.

Anoniem zei

Ziet er mooi uit!

Groetjes Serajah