woensdag 3 september 2008

De bol

Beste maatje,

het heeft lang geduurd, maar vorige week was ik op vakantie en heb ik geen foto's getrokken, noch internet gehad.
Maar hier zijn ze dan.
De foto's van de afgebreide bol.
Er zaten drie pakjes in voor de kinderen, bootjes, visjes en waterbommetjes, maar voorlopig blijven die in de kast. Ik ben nat genoeg geweest :)
Dan zat er een leuk hebbedingetje in dat treingeluiden maakte, maar onze kleinste heeft die in handen gehad, onze middelste zal wel geweten hebben waarom hij zijn spulletjes goed in het oog moet houden. Traantjes alom, maar de bootjes maakten alles goed.
Verder zat er een spinnewielhebbedingetje in, wraps per inches/cm en nog iets ding. Heel leuk. Twee kabelnaalden met een stoffen ring om ze aan de vinger vast te maken (ik heb de foto hier al gezien, nu is alleen de vraag, is de maakster van de foto ook mijn bolmaatje :)) en de rest...
kijk maar op de foto. De chocolade leeft zelfs nog.
En dan de patronen. Er is blijkbaar nog een patroon onderweg, als ik de mail goed heb gelezen, maar in het 'boek' stonden een hoop andere leuke patronen. Mijn bolmaatje heeft een hoop leuke patronen verzameld in een mapje en hiervan heb ik de eerste genomen., de sea swirl.
In het boek staan ook nog Foggy Seas Scarf,three seas cowl, Midori, jellyfish tam, easy drop stitch scarf pattern, ocean waves scarf en free sea creature baby bootie pattern. Rara, wat zou toch die rode draad zijn?
8 opmerkingen:

Monique zei

Mooi is de sea swirl geworden , is het eigenlijk een rokje of een soort kraag. En die kraaltjes, leuk zeg, moest je die eerst aanrijgen?

Een famke zei

Mooi pakket! Prachtig breiwerk ook. Ziet eruit als een ingewikkelde steek die je gebruikt hebt!

Christien

karlijn zei

Wat een mooi ding is dat geworden!

(Is het een col?)

Lizet zei

Mooi zeg! Ook de kleur. En zo te lezen was dit inderdaad een bol met een thema. :-)

Anoniem zei

Ziet er mooi uit!

Groetjes Serajah

Christel zei

Het is een col, het zal een cadeautje voor de meter van jongste zoon worden:)

Anoniem zei

Ahhh, leuk wat van je te zien en lezen! Ik zat er inderdaad met smart op te wachten, zo ook manlief, die zo benieuwd is naar hoe je je wraps/inch maatje zou vinden. Hij heeft het namelijk gemaakt:)
Leuk dat je de kraaltjes in je breiwerk gebruikt hebt, dat hoopte ik al!

Christel zei

Ik had juist een kraaltje over :p Goed gerekend :)