woensdag 17 september 2008

Zere vinger

Mijn linkerwijsvinger is alweer helemaal gevoelig van het lange breien aan mijn sokken de afgelopen dagen dus dan wordt het wel tijd om jullie op de hoogte te brengen van mijn vorderingen.

In een van de pakjes die los bij de bol in zaten zat een fantastisch boekje over wolverven met keuken restjes (inderdaad ook spinazie en bietjes). Ik ga hier binnenkort mee aan de slag en hou jullie op de hoogte van de resultaten.
Ook zat er een boekenlegger in gemaakt van......... SCHAPENPOEP. Zal ik nu dan eindelijk maar eens stoppen met het maken van ezelsoren.
In het ontzettend mooie beschilderde doosje zat ong. 35 gram zelfgeverfde wol (mijn mbm was er niet echt tevreden over en daarom heeft ze alleen een klein beetje bijgevoegd) Maar ik vind het fantastisch! Zit alleen nog een beetje wat ik er mee ga maken, heb een patroon gevonden voor kleine handwarmers voor mezelf of een klein sjaaltje voor Amelie. Jullie nog suggesties?
Hier dan de vorderingen van mijn crooked cable sokken. Het is een leuk patroon om te breien omdat het makkelijk te onthouden is maar niet zo makkelijk dat je niet moet opletten. De wol breit fantastisch en de kleuren zijn ook helemaal lekker. Gisteravond is er een reep organic witte chocola met vanille uitgevallen. Daar werd dan ook al een paar dagen aan gefrummeld door manlief en Simon. Ik ga weer gauw verder!

Dag dag Wendy

3 opmerkingen:

Monique zei

Mooi resultaat al Wendy, ik kan soms ook zo'n zere vinger krijgen van die dunne sokkennaaldjes. Maar ze worden erg mooi. en wat een leuk boekje zeg! de rest is ook leuk . het blijft leuk die kleine verrassingen.

Een famke zei

prachtige cadeaus en heel mooie sokken!

Zul je vast veel plezier van hebben!

Christien

Anoniem zei

Als je wilt, stuur ik je de rest van zelfgeverfde wol ook hoor!