zaterdag 6 september 2008

Ook hier het echte definitieve einde van de reis.....Batt gesponnen en gebreidOk ook ik ben dan echt helemaal klaar.... De batt die ik had gekregen is gesponnen en gebreid in een cloud bolero. Eigenlijk was hij te kort, maar ik heb de bolreo even opgespannen. Volgens mij moet het nu net kunnen.... Fae past het waarschijnlijk ook wel, maar ik vond de kleuren zo mooi dat ik iets voor mezelf wilde. Morgen fototjes als ik hem aan heb!
bedankt lief bolmaatje, ook ik heb geweeeeeeeeeeeeldig genoten!

8 opmerkingen:

Maia zei

Mooi!

Een famke zei

Nou dat noem ik echt een kunstwerk!

Christien

Myrthestiek zei

Prachtig!

Heleen zei

Heel erg mooi, heb je de wol heel dun gesponnen, of is het met hele grote pennen gebreid?

Monique zei

De kleur vind ik ook schitterend , leuk hoor!

Sokssawat! zei

prachtig geworden, tjonge jonge! ik moet toch ook maar eens aan de ajour... wat houd me eigenlijk tegen? Het tellen waarschijnlijk.... wat een heerlijke kleuren trouwens!

gnaptor zei

@heleen:de wol is navajo plied, ik geloof dat het aran of worsted is geworden. dus wel dun gesponnen, maar door het twijnen navajo wel dikker uiteraard geworden.

@greetje: ik brei het liefste zonder patroon. ajour breien geeft me een goede reden om toch een patroon te volgen: het levert zulk mooi resultaat op. en het breidt best snel omdat het veel overslagen zijn en vaak net wat dikkere naalden dan je moet gebruiken:-)

Lizet zei

Heel erg mooi!