vrijdag 2 april 2010

WWW 2009 goodiebagschaapjes...slecht nieuws!

Ik had in de goodiebag voor jullie allemaal een schaap applicatie gemaakt...nou die blijkt dus enorm af te geven! Heel raar, zelfde techniek gebruikt als andere keren, maar bij Maia heeft ie ernstige vlekken achtergelaten op een broek.
Dus ofwel op iets naaien wat niet gewassen moet zoals een breitasje of helemaal niet gebruiken.
Je kunt nog proberen of je hem extra kunt fixeren met een stukje bakpapier en de strijkbout, maar ik weet niet of het werkt.
Ik zal het goedmaken met Maia..
Sorry!!

4 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Wat sneu van al je werk (en de broek van Maia natuurlijk).

Ik heb 'm zelf nog niet gebruikt maar zal eerst proberen te fixeren en dan wassen.

Monique zei

Wat sonde van de broek van Maya, maar ik heb hem ook nog niet gebruikt, ga hem ook proberen te fixeren. En ik wilde hem zo wie zo op een tas naaien, dus dat komt wel goed hier, hij is veel te mooi!

Judith zei

Hoi Monique,

Hè, wat jammer van je werk (en van Maia's broekje). Maar de schaapjes blijven leuk en origineel!

Mijn schaapje hangt nog op mijn prikbord in mijn hobbykamer. Wachtend op de ultieme bestemming. En nu blijkt dus dat mijn weloverwogenheid (lees: niet kunnen kiezen) wel van pas komt. Nu kan ik nog even de fixertruuk proberen. En anders krijgt schaap gewoon een permanént plekje op mijn prikbord, als herinnering aan een geweldig leuk weekend!

Doeg,
Judith, moet eigenlijk boodschappen gaan doen, maar heeft geeeeeeeeeen zin. Veuls te druk in de winkels zo met dit paasweekend.

maia zei

vlekken zijn grotendeels uit de broek, misschien bij een volgende wasbeurt nog de rest?
Ja, ik had mijn schaap beter voor mezelf gehouden ipv hem aan Viggo te geven, op een tas van mij, zou hij nooit gewassen worden ;-)))))