woensdag 14 april 2010

poef af!

Klaar! en spierballen dat ik heb!! Ik heb een eigen patroon gemaakt voor de poef en ben er erg tevreden mee! Ik moet nog vullen, maar voor de foto's heb ik er even een dekbed ingefrommeld.
We zijn super verwend met de bol: mooie tasjes van gerecycled plastic tasjes. Leuk!! Vooral die groene met de recycle print erop :)

Er kwam ook nog een mooi notitieboekje en handgestempelde kaarten uit met fietsjes erop. (die sid op de foto uit de tassen aan het hengelen is :-))

De andere riem is boven, maar moeders, vaders en mink hebben dus een geweldige brandweerslagriem gekregen! Echt super. En de lontwol is echt zo mooi. Ik verf of koop nooit geel, terwijl het zo mooi kan zijn in een garen. Nu heb ik dus mooie retro wol ! en tot slot.... een serie foto's van de poef. ik vind het geweldig. We hebben geen koffietafeltje. Wij zetten ons drinken altijd in de vensterbank, op een stoel of zoiets. Maar nu ga ik een mooi zilveren bewerkt dienblad kopen en als we dan mensen over de vloer hebben verandert deze poef in een tafeltje!

heleen, super super bedankt voor al het moois. Wat een geweldige bol was dit zeg!!

11 opmerkingen:

Monique zei

Oooh, wat mooi die grote poef met die klein kinder handjes erop. Geweldig leuk, en wat een leuke recycle spulletjes heb je gekregen, Jouw maatje heeft het heel goed begrepen.

Annette zei

Hij is mooi geworden! Zo'n poef wil ik ook wel.En ik kan ook wel spierballen gebruiken:0)

Wat voor soort garen is het eigenlijk, wol of iets anders?

heleen zei

Wauw, wat is ie mooi geworden!! Ben blij dat je alles leuk vindt. Ik mis alleen een ding: de tas met de 'romantische duiven'.
Het garen is gemaakt van een wollen deken die ik vervilt heb in de wasmachine en daarna tot garen geknipt.

Annette zei

Wow Heleen, da's pas hergebruik. Het vilten geeft meteen stevigheid. handig hoor.

gnaptor zei

dat ik DAT kado nou net vergeet! super is ie. Ik ga nu naar de speeltuin en wilde nog een patroontje printen, maar vanavond zet ik er een foto op. Want dát was dus echt het klapstuk van de bol!!!

heleen zei

Gelukkig! Het kon natuurlijk best dat je hem niet mooi zou vinden. Die duiven zijn natuurlijk ook enorm truttig; echt frans! Ik heb hier nog een ander borduursel liggen, ook TE truttig gewoon, maar in een andere vorm daarom juist leuk vind ik.

gnaptor zei

nee joh! die vond ik juist geweldig, lekker truttig-stoer. Mooie combi juist met dat rubber en geborduurde stof. nieuwsgierig..... ik zet er straks een foto op :-)

Myrthestiek zei

Geweldige poef!

En wat een geïnspireerde recycle maatje heb je. Super!

Marjon zei

Wat een ontzettende leuke poef zeg.
Geweldig idee!

Een famke zei

super super super!

Olga zei

Prachtig is ie!!!
Ohhooh! Ik wil ook een maken!
Was dat nou wol waarvan je hem hebt gebreid?