donderdag 8 april 2010

jajajaja hij is er!

gisteren middag is mijn pakje binnen gekomen. en leuk!!!
2 bolletjes drops delight gewikkeld rond allemaal cadeautjes.
de eerste 3 cadeautjes zijn al uitgepakt, namelijk 3 vrolijke eierwarmers. nog als paascadeautje, een theezeefbakje en een prachtig fotoboekje.....oh die vind ik zo enig! echt waar!
ik ben inmiddels al druk aan het breien tussen het politieagenten door, want dat stopt helaas ook nog niet. maar voor mij is het einde met deze 3 oppaskids in zicht, want ik stop met hun vanaf de zomervakantie(pfieuw) daarnaast heb ik inmiddels een hoop hulp in huis om het ook nog een beetje leuk te houden.
en ik ben daar dus lekker aan het breien in de zon.... oh ik hou zo van de zon kan er uren in zitten breien(tot het te het wordt dan niet meer, maar nu is het precies goed). ik ben begonnen met het breien van een ajour hemdtopje, ik hoop dat de wol voldoende is, en anders wordt het gewoon de lengte van een bolerotje lol.

ik vind de wol heerlijk zacht en breit ook lekker zacht.
ik ben benieuwd hoe het gaat worden, want ik brei het zonder patroon..... we zullen zien voor nu klopt de breedte wel geloof ik:)
maatje ik weet wie je bent, nu alvast heel hartelijk bedankt, ik geniet nu al.... ook al duurt het nog even eer ik mijn eerste cadeautje van de eerst boel mag uitpakken, ik ben met de vermoedelijk boeken stapel begonnen:)Groetjes Bianca

8 opmerkingen:

Monique zei

Wat een geweldig mooie kleur wol Bianca.
en gelukkig dat je inderdaad nog wat tijd voor je zelf kunt vinden, anders zou het niet goed komen. Knap hoor dat je dat allemaal aan kunt. Succes met alles!

Maia zei

Ook een heel mooi wolletje, ik ben benieuwd hoe het gaat opbreien. Geniet van alle verwennerij!!

Annette zei

Fijn dat jouw bol er ook is. Het lijkt me dat even verwent worden met zo'n magische bol bij jou op het moment geen luxe is maar noodzakelijk!

Annette zei

Dat moet atuurlijk verwenD zijn 8)

Myrthestiek zei

Heerlijk alle bollen zijn binnen.

Prachtige wol en heerlijke verwennerij. Geniet maar lekker van je bol.

Groetjes Tessa
(ps had je al uitnodigingen voor je eigen blog verstuurd?)

atelierbkh zei

beetje laat, maar ik ben nog bezig met versturen van mails. hij komt er zo aan.
kids zijn nu even zoet dus kan even achter de pc

Groetjes Bianca

heleen zei

Wat ziet dat er mooi uit! Drops Delight is een delight weet ik sinds ik mijn Baktus uit mijn bol vrijgebreid heb.
Veel plezier ermee Bianca, fijn dat je iets hebt om je mee te ontspannen in deze moeilijke/hectische tijd. Ik wil trouwens ook graag mee blijven lezen op je blog, zal je even prive een mail sturen daarvoor.

gnaptor zei

hmmm lekker breien in de zon, veel plezier :-)