donderdag 1 april 2010

Recycle Bol is opgebreid!

Mijn Bol is opgebreid, en wat ik nog als cadeautjes heb mogen ontvangen, is hier te zien, een grappig kussen hoes, als moderne tegenhanger van mijn FFF-kussen, een heel leuk boekje over plantaardig verven. Mocht niet aan mijn collectie ontbreken vond mijn maatje, en ze heeft gelijk! Het is een heel leuk boekje.Dan heeft mijn maatje plastic tasjes gerecycled, door er een make-up tasje van te breien. Geweldig leuk gevonden. De kraaltjes vind ik ook helemaal te gek, er zat er al een op mijn lente krans.Hier is de binnenkant van het make-up tasje te zien!Dan hier het resultaat van mijn breiwerk, een bolero voor Daan.Hier is de achterkant te zien, het staat haar ook leuk, ik zal nog wel een foto maken als ze het aan heeft, dan is het nog beter te zien.Ik heb nog een klein beetje wol over, daar ga ik nog speltjes van haken, als dat klaar is zal ik dat ook nog laten zien. Maatje, ik ben heel erg blij met mijn bol, je hebt geweldig je best gedaan, heel erg bedankt.

5 opmerkingen:

Lizet zei

Wat een leuke verrassingen had jij in je bol! Die bolero is echt prachtig geworden.

Myrthestiek zei

Dat is idd een erg leuk boekje voor in je verzameling. Voor de rest ook hele leuke kado's!

Die bolero is prachtig; toch maar eens dat patroon opzoeken voor onze meiden (ik had ook nog niets op mijn to-make-lijstje staan :D).

gnaptor zei

mooi geworden die shrug. en wat een schattig stofje aan de binnenkant van je make up tasje (of is die ook al in gepikt ;-)

Olga zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Wauw jij breit snel! Wat een leuke berichtjes heb je geschreven, ik vond het super een bol voor je te maken!
En heel mooi dat shrugje!!
groetjes!