maandag 15 december 2008

KAL II. Felt Clogs

De afgelopen dagen heb ik de rest opgemaakt aan 'afgeschreven' wol. Tot mijn grote blijdschap vond ik nog een streng O'Wool (ook al in het indigo bad geweest), wat genoeg was om een vierde paar te maken, deze keer voor hubby. Ook al woman's size, deze keer de wat bredere versie. Tijdens dat zoeken vond ik ook nog zo'n 200 gram Aran BFL. Was een mislukte verfopdracht, de wol was op diverse plaatsen vervilt tijdens het verven, ongeschikt om op te sturen naar de klant. Deze heb ik gebruikt om een paar extra slippers voor mezelf te breien (want sloffen belanden hier toch wel eens in de was). Het was net niet helemaal genoeg, dus in de buitenzolen heb ik een restant andere BFL gebruikt.
Het vilten in de wasmachine vanmorgen op 60 graden ging heel goed. Toen ze eruit waren heb ik de foto gemaakt van de hele partij slippers om een indruk te geven.

De BFL slippers zijn nu voor een tweede rondje in de machine, de andere zitten weer vastgekleefd aan de voeten van de rest van de familie.

4 opmerkingen:

Sokssawat zei

wat een superfoto! leuk om ze allemaal te zien. Hmmm, ik moet toch ook maar eens aan de slof....

Judith zei

Wauw Lizet, 5 paar clogs! Duidelijk bewijs dat je fan bent van dit patroon :o)

Lekker, al die warme voeten in huis.

Weet je wat ik voor rare tic heb? Als ik op een willekeurig moment merk dat we alle vier 4 een paar door mij gebreide sokken aan hebben, word ik daar zo blij van. Geeft me een enorm gevoel van voldoening dat ík die dag voor warme voeten heb gezorgd :o)

Doeg,
Judith *yes, you can call me stupid, I don't mind*

gnaptor zei

ziet er geweldig uit zo!!
tabitha, die zoveel liever zat te breien dan op dr werk zit....

Myrthestiek zei

Wat een leuke familie sloffen zo bij elkaar.