woensdag 24 november 2010

joehoe....:) gisteren is ook mijn bol aangekomen.

jaja, gisteren is mijn pakje aangekomen terwijl ik met oppaskindje als achterwacht stond kwamen er 2 pakke ja 2 maar de grootste van een halve bij anderhalve meter was niet voor mij, maar de kleine maar toch ook grote doos met vrolijk plakband en veel sint gerelateerde snoeperijen die voor Mathé vooral erg in trek waren, mamma mag ik die en die en die....en...en....enzofort.
de inhoud is 2 prachtige bollen die niet overeenkwamen met de hint omdat mijn maatje toch meer naar mijn voorkeur besloot te kijken, nou maatje die prachtige kleur paars met vleugjes blauw zijn helemaal geweldig. daarnaast zat er een geweldig gebreid zakje in met knoopjes, ik ben helemaal verliefd op het zakje en de knoopjes zijn al even zo mooi. Aan Mathé was ook gedacht, hij kreeg een hele stoere auto waar je de banden af kon halen en weer op kon zetten en de wielen kon verplaatsen (staat nog niet op de foto). de hint van hem naar mij was......dat ik maar gauw moest breien want dan kreeg hij nog meer:) de grapjas dacht dat de bol voor hem was lol:) maar goed helaas.Ook zat er een streng heerlijk zachte wol in om te spinnen nou dat komt helemaal goed:)
wat ik erg grappig vind is dat op het pakje nummer 3 staat zo zacht als babybilletjes, ik vond dat erg vattend, want sinds afgelopen weekend weten wij namelijk dat ik weer zwanger ben en zaterdag krijgen we dus een echo om te zien of het op de juiste plek zit:) dus heel spannend allemaal momenteel en ook reden voor mijn mailafwezigheid omdat ik gewoon niet erg fit ben, zeg maar rustig alsof ik een stevige griep heb. maar gat vanzelf weer over hoop ik.
maar goed gisteravond had ik nog niet kunnen bloggen omdat we visite hadden en vandaag was ik de hele dag op cursus waarbij we op houten kinderstoeltjes moesten zitten dus ben nu gevloerd, maar ga zo lekker met mijn bol in mijn bedje liggen. en een muts kol en vingerloze handschoenen ervan breien, dat moet lukken met 200 gram. het patroon dat mijn maatje meegestuurd had was nottingham van ravelry maar die had ik voor manlief en zoonlief in gedachten dus die word het voor mij niet maar een andere wordt vast ook heel mooi met deze prachtige wol:)

Maatje heel erg bedankt voor deze prachtige magische bol ik verheug me op het breien er van. ik zal mijn best doen om tussendoor ook een blogje neer te zetten.
Groetjes Bianca en.......?

11 opmerkingen:

Een famke zei

Ik had je al even gefeliciteerd, maar doe het lekker nog een keer! Van harte! Geniet ervan! Ik vind het erg leuk voor jullie!
En van de bol zul je ook wel genieten, ziet er allemaal weer heerlijk uit!

Maia zei

O, dubbel leuk!!!
Gefeliciteerd en veel breiplezier :-)

heleen zei

Ohhh, Bianca! Ik moet je natuurlijk als eerste feliciteren met je zwangerschap. Wat een geweldig nieuws!! Nu duimen dat de echo laat zien dat het vruchtje de juiste plek gevonden heeft.
En dan je bol: prachtig! En wat een verwennerij heb je al mogen uitpakken (en Mathé ook niet te vergeten). Ik geloof dat ik iets herken in je bol.....

Monique zei

Tjee, Bianca, wat een feestelijk nieuws, van harte gefeliciteerd. Ik zal voor je duimmen dat het goed zit!
En wat je bol betreft. geweldig, twee bollen en een doos met heerlijke cadeautjes. Dat gaat helemaal goed komen.

Annette zei

Proficiat!!! Ik had al zo'n vermoeden aan de hand van je favorieten op Ravelry :)
Veel plezier met bolo, ben benieuwd naar het vervolg.

Judith zei

Hoi Bianca,

Wat een fijn bericht, gefeliciteerd. Ik wens je een goede zwangerschap. En dan straks een lief brusje voor Mathé.

Mooie bol heb je gekregen. Ik denk de hand van de maakster te herkennen in de foto's. Ben benieuwd of ik goed zit.

Doeg,
Judith

Iris zei

Nog maar een keer gefeliciteerd, Bianca! En ook ik zal voor je duimen!

Prachtig trouwens, dat paars! Erg leuk ook, die binnenstromende bollen weer!

atelierbkh zei

dank jullie voor de felicitaties, ben benieuwd wat zaterdag te vinden is:) uiteraard hoop ik op een gezond babytje op de juiste plek. ben ook erg blij met de bollen, ik ben nog een mooie muts aan het uitzoeken.

Groetjes Bianca

Anoniem zei

heleen jou pakje is onderweg naar frankrijk.
groetjes je mbm.

Lizet zei

Bianca, gefeliciteerd! Dat is geweldig nieuws.

En die bol ziet er heel goed uit. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Myrthestiek zei

Ziet er allemaal geweldig uit!
Prachtig paars.