dinsdag 30 november 2010

en daar is ie dan!!!

Jawel ook hier is de bol gearriveerd!!
 Super mooi geverfd! En lekker zacht. Er zaten een aantal patronen bij. Mijn maatje zei al dat ik ws eigenwijs wat anders zou kiezen.... laat ik nou laatst deze http://www.ravelry.com/patterns/library/mobius-mitts-v1 op ravelry hebben gezien! Die worden het dus.


Het zit bomvol kadootjes. Ik zag al een heerlijke plak chocolade. Sid mocht al zijn kadootjes uit pakken en Mink ook. Schot in de roos! Sidje heeft zo'n gek wiebelding aan een touwtje gekregen, sorry geen foto en slechte omschrijving :-) En Mink riep gelijk een joshi pen een joshi pen!!! Wist ik veel wat het was. Maar het is dus een speciale nintendo ds pen. Hij vindt hem geweldig! Fae mag vanavond haar kadootje openen. En ik zet vanavond alvast op!


Dankjewel maatje, ik ga er heerlijk uitgebreid op mn gemakkie van genieten!!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha dat is snel....fijn dat het tot zover in de smaak valt.
Het patroon vind ik geweldig, die ga ik onthouden!
ben benieuwd naar het eerste breiverslag. Al enig idee wie ik ben?

gnaptor zei

nee echt geen idee. Ik heb een naam in mijn hoofd, maar dat is gewoon omdat die naam in mijn hoofd schoot. En niet omdat er iets in zat dat daaraan deed denken.... dus nee :-)

Ik weet alleen niet hoe ik t ga doen met dat patroon. Ik wil niet haken, en de gebreide versie die ze ook heeft gemaakt die is eigenlijk plat gebreid en dan aan elkaar gezet. ja dan is de fun van een moebius knit ervanaf. Ik heb alleen zelf nog niet echt een idee hoe ik de duim erin moet zetten en welk moment... Vrij snel na het opzetten lijkt me. Maar ja dan moet ik ruim opzetten en daarna het duimgat afkanten en zo minderen voor de hand. Hmmmm ik denk dat dat t is... alsumenogvolgt
iemand anders wel?

Lizet zei

Dat inpakpapier ziet er gezellig uit. Ik ben erg benieuwd naar je project, ook al om te zien hoe die kleuren in de wol zich zullen opbreien.

heleen zei

Prachtige kleuren inderdaad! En ik dacht al 'Tabitha aan het haken??'. Lijkt me leuk om uit te zoeken hoe het in het rond te breien, plat breien en in elkaar naaien is geen optie natuurlijk.
Ik ben trouwens wel aan het haken, een rand om een babydekentje dat we met mijn franse breikluppie gemaakt hebben voor een van ons die een baby krijgt. Echt leuk dat haken! Die blijft erin denk ik (o jee, nog meer opties...°

Monique zei

Mooie kleurtjes Tabitha, ben nu wel heel benieuwd hoe je de handschoenen gaat maken.

Een famke zei

Ziet er kleurrijk uit! Ben benieuwd hoe je het gaat oplossen, misschien toch het haken eens een kans geven??? Of doe je dat uit principe niet?
Ben benieuwd wat eruit komt rollen, veel plezier!

gnaptor zei

Nouja niet uit principe, maar haken is zoooo niks voor mij. En volgens mij heb ik het al een beetje uitgevogeld hoe ik het wil. De maakster van het patroon heeft gemeerderd voor de duim. Ik denk dat ik smal opzet, zeg maar zo breed als je 4 vingers tegen elkaar aan houdt. En dan een duim open laat, die ik er later aanbrei. Zij meerdert voor de duim en mindert daarna weer.

Myrthestiek zei

Mooie kleuren in de bol.
En een leuke uitdaging om dit patroon naar breien om te zetten :).

Anoniem zei

Hoi Tabitha,
Nog steeds geen idee dus wie ik ben, kan je zeggen dat ik mijn naam ook niet verstopt heb in het laatste pakje omdat ik vermoedde dat je er eerder al achter zou komen. Door de hints....
Kan je wel zeggen dat het een leuke ontknoping wordt dit keer....