zaterdag 17 januari 2009

MB: Ook een hintje...

Hoi,

Als we het dan toch over vage hints hebben.... Christien, eat your heart out :o)))

Spagetti (hoera voor fotoshopping)

Doeg,
Judith *zelf nogal gecharmeerd van dit kadootje, dus maatje, als je het straks niks vindt, stuur het dan gerust terug ;o)

6 opmerkingen:

Heleen zei

breien met iets anders dan wol/katoen etc? Die zere vingers van je deden mij daar ook al aan denken....wel goed idee trouwens....mijn hersentjes werken aan ideetjes!

Anoniem zei

alweer zo lekker duidelijk. Doesn't ring a bell!

Hmm, ik heb zoveel hints in mijn hoofd die volgens mij stuk voor stuk veel te doorzichtig zijn. En om nou meteen de lol te bederven.... maar goed, ik ploeter er nog wel even mee....

Een famke zei

Ja kijk, maar ik weet wel wat dit is hoor! Ik zeg alleen niets.....:))))

Judith zei

Maar ja, wíe krijgt het, dát is nog steeds de grote vraag (en dat blijft het ook nog wel even als het aan mij ligt).

Ik heb vandaag zo waanzinnig lekker geverfd. 2 Materialen waar ik nog nooit mee had geverfd, zijde en alpaca. En dan natuurlijk een heel regiment wolletjes. En ik heb de hele middag al een liedje van Prince in mijn hoofd: purple rain.

Valt hier nog een hint uit te halen? Ik vrees het niet. Ik heb voor mezelf en voor mijn maatje staan verven en ik hou enorm van paars in alle varianten (en met welke kleuren ik nog meer in de weer ben geweest... ik zeg niks...).

Dagdag,
Judith, die de verfsels nu uit de centrifuge gaat halen en dan op het wasrekje gaat gooien om ze te laten drogen. Morgen fotootje? Misschien ;o)

Judith zei

Hoi Heleen,

Helaas, je zat mis, ik heb geen oorbellen voor mijn maatje gemaakt. Ik weet niet eens of zij gaatjes heeft :o)

Doeg,
Judith

Monique zei

Leuk die vage foto's, ik ben ook heel benieuwd wat het is in het echt. en eh ....... Purple rain, dat is al weer lang geleden! wel mooi trouwens, liedje en de kleur!