zaterdag 10 januari 2009

...af ;o)

Nog even over de zomerbol. Mijn bolmaatje heeft de eindfoto nog tegoed. Alles is al op een 'eindfoto' langs geweest, maar ik vond het toch nodig om er nog een te maken. Het restje BFL heb ik verwerkt tot een beren-baret. Enkele weken geleden eindelijk afgewerkt en nu dus een foto van alles wat er nog was. De schoenendoos-met-inhoud heeft de verhuizing goed overleefd en de verzameling van swapdingetjes is er goed mee bij elkaar gehouden. Nu heeft alles een plekje gekregen in huis. Myrthe wilde tot nog toe de baret-muts niet op, maar gisteren koos ze 'm eindelijk zelf (terwijl ze ook een koekiemonstermuts kon kiezen, dus dat zegt wat) en is de baret ook goedgekeurd door de bakker :o). Monique: ik vond het een geweldig pakket en als ik alles bij elkaar zie, krijg ik weer een beetje een strandgevoel. Nogmaals bedankt!


Ik ben dus helemaal klaar en opgeruimd voor de nieuwe swap. Ik zal me eens goed verdiepen in mijn bolmaatje en mijn upstream partner een beetje helpen door zometeen de vragenlijst te gaan invullen. (Helaas wel met een vaatdoekje(lees: dochter)-met-virusje op schoot).

Groetjes,
Karlijn

5 opmerkingen:

Myrthestiek zei

Mooi eindresultaat van een prachtig pakket.

atelierbkh zei

erg mooi geworden
en ook een heel leuk pakket.
Groetjes Bianca

Lizet zei

Wat een mooi pakket! Dat tasje is echt prachtig, die baretten zijn heel mooi.
Veel beterschap!

Monique zei

De baretten zijn inderdaad erg mooi geworden zeg, en wat leuk dat beer er ook nog een kon krijgen. Fijn om het eindresultaat te zien.
Ik was namelijk nog wel benieuwd of het inderdaad gelukt was om de gesponnen draad er ook in te verwerken, maar het ziet er heel leuk uit. Fijn dat je het leuk vond, op naar de volgende magische bol.
Succes.

Judith zei

Goh Karlijn, ik snapte toch niets van de 'berenbaret'. Ik dacht eentje voor jou en eentje voor Myrthe. Vroeg me al af waar de B voor stond. Oooooh, soms voel ik toch zo dom hè ;o)

Ziet er goed uit, je pakket en je baret(ten).

Doeg,
Judith