donderdag 22 januari 2009

Ik durf het bijna niet te zeggen...

Maarre... eigenlijk ben ik zo goed als klaar met mijn magische bol...

Ik heb het patroon.
Ik heb de wol (geverfd).
De kant-en-klare kadootjes zijn gekocht.
De zelfgemaakte kadootjes zijn klaar (op 1 na, waarvan de 'losse onderdelen klaar liggen, die ik alleen nog maar in elkaar hoef te zetten. Vanavond onder 'Wie is de Mol?' ga ik dat doen).

Goed. En dan heb ik dus nog 5 weken om alles in te pakken en in te rollen :o)

Doeg,
Snelle Jelle, die wel een beetje bang is dat op deze magische bol ook weer overduidelijk de 'handtekening' van Judith is te zien.... Maar ach, wat geeft het ook eigenlijk? De bol plus inhoud is met liefde gemaakt en ik hoop straks met net zoveel plezier uitgepakt.

8 opmerkingen:

Monique zei

Snelle Jelle, dat is snel,
Het lijkt overtoom wel!!!

Wordt wel erg nieuwsgierig nu.

Ga snel zelf weer op ideeen jacht. Groetjes

Wendy zei

Ehm,

Vraagje, gelden eigenlijk dezelfde regels voor deze bol als voor de magische vakantiebol? En dan met name over de hoeveelheid cadeautjes enzo. Ik ben bijna klaar met mijn 1e zelfmaak cadeautje maar heb er nog een aantal in het vat zitten.

Groetjes Wendy

Lizet zei

Wow Judith, dat is snel! Ik heb zelf net pas een beslissing genomen over de wol die ik ga gebruiken, dit naar aanleiding van een van de bestellingen die vandaag binnen kwam.

Wendy, volgens mij hebben we geen afspraken over het aantal kadootjes in de bol (ik hoop het niet, want ik tel nooit!). Voor de rest gelden dezelfde regels als voor de vakantiebol. Ja toch?

Myrthestiek zei

Jouw handtekening op de bol is totaal geen straf voor je maatje, dat weet ik zeker :D.

maia zei

Hoi Judith,
dat wens ik mezelf dit jaar, een beetje van jouw snelheid!

Bij mij ligt het eerste cadeautje klaar, hèhè. ;-))

gnaptor zei

hallo onbekende bolmaat van judith, ik zal even schetsen wat er nu gaat gebeuren. judith is klaar maar wil het nog niet versturen dus denkt ze: hmmm dit kan er ook nog wel bij en hmmmm dat is eigenlijk ook wel leuk en aaaaaaa dat kan ik toch er niet uit laten.....

spreekt een ervaren judith-bolontvangster ;-)

Judith zei

Hoi Tabitha,

Ik moest zo lachen toen ik je reactie las. Spot on! Zo gaat dat dus inderdaad bij mij. In gedachten heb ik al een 2e bol gevuld voor mijn maatje. Het valt deze keer ook allemaal op zijn plek of zo, mijn maatje is niet moeilijk (als in: haar antwoordenlijst gaf me volop inspiratie :o). Ik denk dat ik nog wel wat van mijn ideetjes uit ga werken, maar probeer er wel een 'normale' bol van te maken. Maar goed, wat is normaal ;o)

En ik ben ook wel een beetje aan het twijfelen gebracht. Ik heb een redelijk klein, overzichtelijk project uitgezocht voor mijn maatje, dat binnen een weekje is te breien. Toen ik las dat Bianca wol aan het spinnen is voor iets in een volwassen maat, vroeg ik me af of mijn idee niet te klein is? Misschien is dat ook mijn eigen onzekerheid. Aan de andere kant, is het eerdere keren ook goed gegaan en als ik dan de lieve reacties lees van jullie, moet ik er misschien ook maar gewoon vertrouwen in hebben. Ik probeer een bol samen te stellen die ik zelf ook leuk zou vinden om te krijgen, dat is wel een goede richtlijn, heb ik gemerkt. En het is ook niet zo dat mijn maatje na het opbreien van de bol gelijk klaar is, ik zet haar namelijk eigenlijk gewoon lekker wéér aan het werk (is dat cryptisch of niet?).

Zomaar wat gedachtenspinsels op de niet-meer-zo-vroege-morgen.

Doeg,
Judith

Lizet zei

Hoi Judith,

Ik weet zeker dat jouw maatje blij zal zijn met je bol, volgens mij gaat het niet om de grootte van het project. De oorspronkelijke opzet van de eerste swap was zelfs om wol te verven voor een kleiner, haalbaar project. Je onzekerheid kan ik me maar al te goed voorstellen, daar heb ik zelf toch ook wel last van.
Inderdaad helpt het heel goed om een bol samen te stellen die je zelf ook leuk zou vinden om te krijgen. Dat is iets wat ik mezelf in ieder geval steeds voorhou.